Primul loc în Grupa C, obiectivul CSM Phoenix CSU Galați în LNBM

32
Noua echipă de baschet a orașului CSM Phoenix CSU Galați, rezultată prin parteneriatul dintre CSM Galați – Phoenix – CSU Galați, debutează sâmbătă în Liga Națională. Gruparea gălățeană își începe parcursul în LNBM din grupa valorică C, grupă pe care își propune să o câștige. 
Intențiile de a câștiga grupa C din LNBM au fost anunțate de noul antrenor al echipei, muntenegreanul Dragan Radovic. ”După ce am văzut în meciurile din Cupă,
tinerii au potențial mare si în aceste condiții ne vom lupta pentru
câștigarea grupei C. Suporterii să fie convinși ca jucătorii pe care îi
pregătesc vor da totul pe teren la fiecare partidă pe care o vor
disputa.’’ 

Lot format în mare parte din jucători gălățeni

Lotul cu care CSM Phoenix CSU Galați abordează noul sezon al Ligii Naționale este format în mare parte din jucători tineri, ce provin de la cluburile gălățene, David Stan, Mihai Grecu, Alexandru Patko, Andrei Giangu, Cezar Bănescu. În lotul grupării gălățene se regăsește și americanul Phillip Miller, idolul tribunei gălățene în precedentele sezoane, conaționalul său Aaron Moss, cât și muntenegreanul Marko Perovic. Rotația CSM Phoenix CSU Galați mai cuprinde jucători precum: Vlad Corpodean, fost la BCMU Pitești, sau Radu Voinescu, fiul fostului jucător de Liga națională Adrian Voinescu. Lotul anunțat inițial a suferit o modificare americanul Xzavier James Taylor nu a trecut testele medicale și va fi înlocuit cu un alt jucător străin.    
Misiunea gălățenilor de a câștiga grupa C nu este chiar facilă, din grupă mai fac parte echipe precum: Rapid București, CS Târgu Jiu, CN Aurel Vlaicu București, CSM Miercurea Ciuc, CS ”U” Cluj – Napoca, Agronomia București, CSM Sighetul Marmației, CSM Focșani și CSM Târgu Mureș. Debutul în noua ediție de campionat pentru gălățeni este programat sâmbătă, 6 octombrie, la Târgu Mureș, în timp ce pe teren propriu primul joc este programat la 13 octombrie, cu cei de la CSM Miercurea Ciuc.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal