Sâmbăta remizelor în Liga a IV-a

2
Sâmbătă, în Liga a IV-a, a debutat etapa a noua, etapă programată să se dispute pe parcursul a două zile, iar în prima zi a etapei s-au jucat două meciuri, în ambele s-au înregistrat două remize. La prima apariție stagională pe propria arenă, terenul Comunal din Șivița, Agrostar Tulucești a obținut o remiză, scor 1 – 1, cu cei de la Unirea Braniștea.  În urma remizei echipa din Tulucești preia lanterna roșie cu 4 puncte din opt jocuri, golaveraj 10 – 39, în timp ce Unirea Braniștea se menține pe locul patru, 17 puncte, 9 jocuri, golaveraj 16 – 17.
În cealaltă partidă de sâmbătă nou promovata Victoria Tecuci a remizat, scor 3 – 3, pe teren propriu cu Quantum Club Galați. Tecucicul se poziționează pe șase cu 14 puncte, 9 jocuri, în timp ce băieții lui Iulian Oprea sunt pe zece cu 7 puncte. golaveraj 13 – 24. 
În etapa a X-a Qantum va primi replica celor de la Tulucești, Victoria Tecuci se va deplasa la Ivești pentru jocul cu Gloria, iar Unirea Branișta va juca pe teren propriu cu Victoria Independența.