Sărbătoarea fotbalului, sâmbătă, la stadionul Oțelul

62
foto: Oțelul Galați
În direct la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, Adrian Troscenco, promotorul meciului Legendele Oțelului, a anunțat că intrarea la meciul legendelor se va putea face cu biletul de la meciul de campionat cu CSM Roman. ”Fiind un eveniment înaintea meciului de campionat va fi ca parte integrantă, va fi o sărbătoare a fotbalului pe stadionul Oțelul. Va fi cu intrare, dar cei care vor plăti vor plăti pentru meciul din Liga a III-a Oțelul – Roman, dar vor putea asista și la meciul acesta, meciul legendelor de sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 15.00”, a spus Adrian Troscenco. Pentru cele două jocuri prețurile biletelor de intrare sunt: 2 lei la Peluza Nord, 5 lei la Tribuna a II-a, 7 lei la Tribuna I, 20 de lei la Tribuna zero. 
Promotorul evenimentului a mai spus că se așteaptă la o participare masivă din partea spectatorilor gălățeni la meciul legendelor. ”Nimic nu se poate face fără ajutorul partenerilor. Le mulțumesc celor de la Oțelul Galați, partenerul nostru principal. Pe această cale le urez succes în campionat, le doresc să promoveze în acest an, pentru că o merită din plin și ca lot și ca managemet, și ca multe altele. Noi ne dorim să vină cât mai multă lume, cât mai mulți suporteri, vremea să țină cu noi și cu fotbalul. Cred eu că ar fi păcat să ai o astfel de sărbătoare pe stadionul tău și să nu participi și să revezi oameni care în trecut ți-au produs bucurie în suflet și au făcut performanță pentru Oțelul Galați”, a declarat Adrian Troscenco.
Promotorul Adrian Troscenco a mai declarat că pentru autografe și alte acțiuni va fi amenajat un loc special la stadion. ”Va fi un loc special amenajat pentru suporteri și doritorii de autografe, vom avea foarte multe surprize, nu le pot dezvălui momentan, dar invit toți suporterii la stadion pe 27  octombrie, începând cu ora 15.00”.
La evenimentul de sâmbătă sunt așteptați mai mulți oficiali din FRF, printre care Aurel Țicleanu și Mihai Stoichiță – foști antrenori ai Oțelului, dar și președintele Federației. ”Va fi un eveniment grandios, cu participarea a înalte personalități din Federația Română de Fotbal, sunt așteptați, pe lângă domnul Mihai Stoichiță, Aurel Țicleanu, oameni care au avut legătură cu Galațiul, și președintele Răzvan Burleanu. Vor fi surprize, va fi un spectacol în adevăratul sens al cuvântului”.
Antrenorul cu care Oțelul a câștigat titlul în anul 2011, Dorinel Munteanu, și-a anunțat prezența la eveniment, alături de fostul său elev, Marius Pena, acum manager la Chiajna, echipă pe care o pregătește Dorinel Munteanu. ”La echipa din 2011 și-a anunțat prezența și antrenorul Dorinel Munteanu, discutând cu el mi-a spus că ar vrea să și joace. Va veni alături de Marius Pena, ei acum sunt în staff la Concordia Chiajna, Dorinel antrenor și Pena manager”, a încheiat Adrian Troscenco.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal