Spectacol ofenisv în Polivalentă! CSM Phoernix CSU a depășit suta în victoria cu CSM Miercurea Ciuc

25
Echipa masculină de baschet CSM Phoenix CSU Galați a obținut prima victorie în noua formulă a Ligii Naționale. La primul meci în fața propriilor suporteri în actuala ediție de campionat echipa gălățeană s-a impus categoric, scor 110 – 69, în fața celor de la CSM Miercurea Ciuc. 
După un prim sfert echilibrat, câștigat de CSM Phoenix CSU Galați cu scorul 18 – 17, gruparea gălățeană s-a desprins decisiv în secvența secundă câștigată cu scorul 36 – 9. La jumătatea parțialului, la scorul 23 – 23, gălățenii au reușit un parțial 26 – 0!, ecart decisiv pentru a se desprinde în câștigătoare.  În ultima parte a meciului muntenegreanul Radovic a introdus pe parchet schimbul de mâine, Andrei Patko a intrat în joc cu o triplă, iar Mihai Grecu a contribuit cu două duble.  
Cel mai bun jucător al meciului a fost Phillip Miller cu 30 de puncte, iar Aron Moss a încheiat jocul în double – double cu 19 recuperări și 13 pase decisive. Pentru CSM Phoenix CSU au mai punctat: Vlad Corpodean și Marko Perovic câte 17 puncte, David Stan 12p, Nebojsa Dukity 9p, Radu Voinescu 7p, Andrei Patko 6p, George Vlad 5p, MIhai Grecu 4p și Aron Moss 3p.       
Pentru CSM Phoenix CSU Galați urmează a doua deplasare din LNBM, GVC, în etapa a III-a,  duminică, 21 octombrie, de la ora  17.00, gruparea gălățeană va juca pe terenul celor de la CSM Sighetul Marmației.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal