Studenții s-au impus la scor de neprezentare la Independența și au preluat șefia în Liga a IV-a

34
foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Profitând de primul pas greșit al celor de la Zimbrul Slobozia Conachi, studenții de la CSU ”Dunărea de Jos” Galați s-au impus la scor de neprezentare la Independența și au revenit în fruntea Ligii a IV-a, după numai o etapă,. 
La Independența studenții au deschis scorul după o jumătate de oră de joc prin Constantin Chiciuc, 0 – 1 fiind și scorul primei părți. În partea secundă, în minutul 75, intrat din postura de rezervă, Daniel Cană a marcat pentru 2 – 0, iar scorul final a fost stabilit cinci minute mai târziu de cel mai bun marcator din ligă, Adrian Grigoraș. 
Jocul de la Independența a fost început de studenți cu formula: Olaru – Morogan, Moise, Stancu, Țuiu, Ignat, Blănaru, Chiciuc, Hilohi, Izvoranu, Grigoraș. Au mai intrat: Cană, Cărămidaru și Ciotîrcă. 
În urma jocurilor din etapa a VII-a, CSU ”Dunărea de Jos” revine pe prima poziție din Liga a IV-a cu 21 de puncte, maximum, golaveraj 31 – 1. Echipa profesorului Cătălin Savu are două puncte avans față de principala urmăritoare Zimbrul Slobozia Conachi. 
Pentru studenți urmează jocul de pe teren propriu cu cei de la Juventus Toflea. După jocul cu echipa din Toflea pentru studenți urmează două meciuri consecutive în deplasare, la Vânători, cu Avântul, în etapa a IX-a, și derby-ul campionatului, în etapa a X-a, cu Zimbrul Slobozia Conachi.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal