Studenții și-au făcut norma de goluri cu Tuluceștiul

26
După ce în precedenta etapă au reușit scorul campionatului, în victoria 7 – 0 de la Tecuci, studenții de la CSU ”Dunărea de Jos” și-au făcut norma de goluri în etapa a VI-a din primul eșalon județean. Echipa profesorului Cătălin Savu s-a impus cu scorul 8 – 0 în jocul de pe teren propriu cu cei de la Agrostar Tulucești. 
În cea mai mare parte din meci s-a jucat practic la o singură poartă, studenții s-au jucat cu ocaziile și au transformat în gol opt dintre nenumăratele faze de gol create. Echilibrul de pe tabelă s-a rupt rapid, în minutul 5, Mădălin Blănaru a deschis scorul, reușită dublată de cea a lui Alex Izvoranu, în minutul 13. Desprinderea la 3 – 0 i-a avut ca avut ca protagoniști pe marcatorii primelor goluri, Blănaru a centrat, Izvoranu a marcat. Până în pauză studenții au mai marcat o dată, cu trei minute înainte de pauză prin Gheorghiță Țuiu.  După pauză, chiar dacă oaspeții au schimbat portarul, studenții au perforat poarta echipei din Tulucești de alte patru ori. Glogheterul ligii, Adrian Grigoraș a desprins gruparea studențească la 5 – 0, în minutul 18, Ionuț Ciotîrcă a fructificat centrarea venită de la ”Grig” și a ridicat proporțiile scorului la 6 – 0. În ultimul minute regulamentar de joc Daniel Cană a înscris pentru 7 – 0, iar scorul final, 8 – 0, a fost stabilit de Lucian Ignat în prelungirile jocului. 
Poarta studenților a fost ”amenințată” în câteva rânduri, dar Bogdan Olaru, fără gol primit pe teren propriu în acest sezon a fost la post. Mai mult, în cea mai mare parte din joc, la fel ca în precedentele meciuri, poziția în teren a lui ”Oli” a fost de jucător libero, ultimul apărător. 
După șase etape din Liga a IV-a studenții sunt pe locul doi în clasament cu 18 puncte, golaveraj 28 – 1. Pentru studenți urmează jocul de pe terenul celor de la Victoria Independența. De partea cealaltă Agrostar Tulucești cu o singură victorie în acest sezon ocupă locul 12 cu 3 puncte, golaveraj 9 – 30. Pentru gruparea din Tulucești urmează jocul de pe teren propriu cu cei de la Muncitorul Ghidigeni. 
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat. Galerie foto de la eveniment aici.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal