United joacă luni derby-ul cu Deva. Florin Ignat: Pentru mine meciul cu Deva nu este special

40

Vicecampionii de la United vor începe luni o serie de patru jocuri importante pentru stabilirea configurației clasamentului la finalul turului. După jocul de luni, de pe teren propriu, de la ora 18.30, cu cei de la Autobergamo Deva, vicecampionii vor juca în etapa a VI-a pe terenul harghitenilor de la FK Odorheiu Secuiesc, după care vor reveni la Galați pentru reeditarea finalei cu Informatica Timișoara, urmând ca prima parte a sezonului regulat să fie încheiată pe terenul celor de la Dunărea Călărași.    

Tehnicianul vicecampionilor, Florin Igant, a vorbit  în cadrul unei conferințe de presă premergătoare jocului cu Deva, despre seria din finalul turului. ”Avem 4 meciuri dificle, nu știu dacă sunt decisive, dar foarte importante.  Dacă vom reuși să trecem cu bine peste ele avem șanse mari sa terminam în primele două locuri, poziții care asigură trei puncte la intrarea în play-off”.
Legat de depunctarea echipei de către FRF, Ignat a spus: ”Trebuie să câștigăm meciurile și atunci vom fi pe primul loc. Nu mai contează că am fost depunctați. Nu este diferență foarte mare, 3 puncte. Câștigi meciurile directe cu echipele contracandidate și rămâi pe primul loc”.
Fost jucător și antrenor al echipei din Deva, chiar campion cu Deva, gălățeanul Florin Ignat a declarat, că pentru el, jocul cu echipa din Deva nu este ceva special. ”Pentru mine meciul cu Deva nu este special. Speciale au fost cele în care jucam împotriva Galațiului. Am jucat la mai multe cluburi, nu numai la Deva. Ei au o echipă schimbata față de anul trecut. Va fi, cu siguranță, un meci echilibrat, băieții mei sunt pregătiți 100%, vă spun sincer, le plac acest gen de meciuri”, a încheiat Florin Igant. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal