Universitatea Galați a remizat în prelungiri la Alexandria

83
Echipa feminină Universitatea Galați a obținut prima remiză în Liga I. În etapa a V-a gruparea gălățeană a jucat pe terenul celor de la Universitatea Alexandria și au remizat, scor 2 – 2. Gazdele au condus cu 2 – 0, au marcat în minutele 57 și 70. Universitarele și-au asigurat punctul în ultimele zece minut ale jocului. În minutul 81 Carmen Marcu a redus din diferență, iar în prelungirile jocului Nina Anca a egalat, după ce a transformat o lovitură de pedeapsă. 
Universitatea Galați a început jocul de la Alexandria cu formula: Mirela Abălașei – Anca Nina, Ana Arnăutu,  Dumitrița Prisăcari, Lidia Moacă, Loredana Nica (căpitan), Elena Răduc, Maria Stamate, Andreea Surcică, Adelina Ion, Carmen Marcu. Au mai jucat: Alexandra Ivan, Valentina Ivan, Roxana Pazargic, Irina Topal, Roxana Ioan, Elena Ivan. Antrenori: Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș. 
După cinci din cele nouă etape ale turului Universitatea Galați este pe locul patru cu patru puncte din patru jocuri, golaveraj 7 – 6. Pentru Universitatea urmează jocul de pe teren propriu cu cealaltă echipă nou promovată din Liga I Independența Baia Mare. Meciul se va disputa duminică, 21 octombrie, de la ora 11.00, la stadionul Siderurgistul, în cuplaj cu echipa secundă a clubului. De la ora 14.00, Universitatea 2 va juca în etapa a a III-a din Liga a III-a cu Activ Slobozia.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal