Vali Costea, despre victoria cu Brăila: ”Este o gură foarte mare de optimism”

41
Handbalistele de la CSM Galași au obținut prima victorie din actuala ediție a Ligii Naționale chiar în derby-ul cu Brăila, scor 22 – 16. La finalul jocului antrenorul de la CSM, Vali Costea, a spus că victoria cu Brăila se datorează încrederii pe care au avut-o fetele în forțele lor. ”Nu e vorba că le-am bătut cam tare, sau cam moale, sau mai știu eu cum. Felicit fetele mele pentru că au înțeles exact cum stau lucrurile și șansele noastre să fie jucate până la capăt. Dacă meciurile de acasă nu le fructificăm ne va fi foarte greu. Le felicit încă o dată pentru modul în care s-au dăruit, pentru modul cum au abordat jocul ăsta și pentru încrederea pe care au avut-o în ele”, a spus Vali Costea.  
Tehnicianul gălățean a mai spus că victoria este importantă pentru fetele de la CSM pentru a evada din zona fierbinte a clasamentului Ligii Florilor. ”Le-am spus fetelor că avem nevoie de fiecare dintre ele, aportul fiecăreia dintre ele la echipă este major pentru noi, nu am calculat de la început că vom bate la atâtea goluri sau nu. Ideea noastră a fost să luăm cele trei puncte, având în vedere și locul pe care îl avem acum în clasament, eram la egalitate de puncte, ușor să ne distanțăm de zona aia fierbinte și să mergem mai departe cu ceea ce ne-am propus”, a declarat Costea.
Victoria cu Brăila a fost catalogată de Vali Costea drept o foarte mare gură de optimism în perspectiva celorlalte jocuri ale gălățencelor în Liga Florilor. Este o gură foarte mare de optimism, e o gură nu numai de optimism ci de încredere în fiecare dintre ele, singurul lucru pe care îl le tot cer, și le tot spun, e acea încredere că pot să facă lucrurile exact cum vreau eu, cum facem la antrenament, să le facem și în timpul meciului. Se pare că astăzi au înțeles, sper să o scoatem la capăt și să fie bine”, a încheiat Vali Costea.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal