Vălmărenii s-au impus la scor și în derby-ul cu Pechea. Moment special în memorila lui Ilie Balaci

47

Liderul autoritar din Liga a V-a, Avântul Valea Mărului s-a impus la scor și în derby-ul etapei a VII-a din al doilea eșalon județean. Vălmărenii au trecut pe teren propriu de Flacăra Pechea, echipă ce ocupa locul doi înaintea etapei, cu scorul 6 – 1, în jocul din etapa a VII-a.

Veteranul Buteseacă a marcat o nouă dublă

Marius Burghelea, Nicu Bălan, Daniel Voicu și Claudiu Rusu au marcat câte un gol, iar veteranul Romeo Buteseacă a completat lista marcatorilor cu o dublă. Deși a fost folosit ca fundaș, veteranul Buteseacă, 40 de ani, a reușit a doua dublă stagională. De altfel, cu excepția jocului din prima etapă cu Avântul Matca, Buteseacă a marcat în toate celelalte meciuri în care a evoluat. Pe lângă dubla cu Flacăra Pechea, Buteseacă a marcat de trei ori cu ACS Lascăr Schela, câte un gol cu Viitorul Umbrărești, Siretul Piscu, Voința Cișmele, cealaltă dublă a fost marcată în jocul cu Foresta Șendreni. 
Formația cu care Avântul Vale Mărului a început jocul: Nicu Măstăcan – Dragoș Rotaru, Robert Neagu, Romeo Buteseacă, Costin Serea, Daniel Pavel, Daniel Voicu, Daniel Popliacă, Nicu Bălan, Marius Burghelea, Cosmin Gîrleanu. Rezerve: Ciprian Tofan, Gabriel Mitrofan, Claudiu Rusu, Vali Lungu, George Cristof, Constantin Gheorghiu. Au mai jucat: Gabriel Mitrofan și Claudiu Rusu. Antrenor: Gheorghiță  Popa. 


Moment special în memoria lui Ilie Balaci

Înaintea începerii meciului pe stadionul ”Prof. Costică Popovici” a avut loc un moment special în memoria lui Ilie Balaci. Jucătorii vălmăreni au purtat tricouri speciale cu chipul fostului mare internațional, iar tricourile au fost oferite spectatorilor. Primul fluier al arbitrului a consemnat startul momentului de reculegere în memoria fostului component al echipei naționale Ilie Balaci.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal