Victorie 12 – 1 pentru United. Vicecampionii au maximum de puncte după trei etape

29
În etapa a III-a din Liga I vicecampionii de la United s-au impus categoric, scor 12 – 1, pe teren propriu, în jocul cu cei de la CFF Clujana Cluj – Napoca. Cele 12 goluri marcate de gălățeni au fost împărțite simetric, câte șase pe fiecare repriză, iar la pauză United avea avantaj, scor 6 – 1. 
Brazilianul Rafinha și moldoveanul Lașcu au reușit câte o triplă, Andrei Crăciun a contribuit cu o dublă,  iar lista marcatorilor a fost completată de: Nuno Coco, Cosmin Petică, Iulian Cojocaru și Octavian Cireș. De remarcat, golul de 4 – 0 a fost marcat de Iulian Cojocaru, junior al clubului vicecampion  Cojocaru a debutat cu gol la echipa de seniori, dar și revenirea pe teren a portarului brazilian Wellingotn Silva, după o perioadă de accidentare.  
Scorul 12 – 1 se datorează în mare măsură actului de prezență făcut de echipa oaspete, gruparea clujeană s-a prezentat pe terenul vicecampionilor cu o rotație extrem de scurtă, 5 – ul de start, și două rezerve, din care una de portar. 
În jocul cu Clujana vicecampionii au folosit rotația: 
Ionuț Păduraru, Wellington Silva – portari; 
Constantin Burdujel, Andrian Lașcu, Andrei Crăciun, Nuno Coco;
Viorel Cojoc, Ovidiu Tudose, Rafinha, Kailom;  
Iulian Cojocaru, Vasile Boubătrân, Octavian Cireș, Cosmin Petică;
Alexandru Tănăsilă – antrenor cu portarii; Viorel Cojoc – antrenor secund, Florin Ignat – antrenor principal. 
Victoria cu echipa din Cluj – Napoca este a treia, din trei jocuri, pentru vicecampioni, iar  în clasament, după rezultatele înregistrate pe teren, United ar trebui să fie pe primul loc cu 9 puncte, golaveraj 22 – 5, singura echipă cu maximum de puncte după trei etape. Pentru United urmează meciul de pe terenul unei alte echipe nou admise în Liga I, Bokovina Vicov, sâmbătă, 6 octombrie, ora 14.30. Până la meciul din Bucovina, joi, 4 octombrie, clubul United așteaptă un verdict de la Comisia de Recurs FRF în cazul depunctării, detalii aici.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal