Victorie spectaculoasă pentru handbalistele de la CSM Galați

34

Handbalistele de la CSM Galați au obținut a doua victorie în actuala ediție a Ligii Naționale. În etapa a VII-a gruparea gălățeană a trecut cu scorul 22-20 de CSM Roman, echipă clasată pe ultimul loc, după un meci cu răsturnări de scor și mai multe momente de egalitate. Gălățencele s-au instalat primele la conducere, scor 4-1, în minutul 9, 6-4 în minutul 16. În finalul primei părți echipa din Roman a revenit și a  egalat la 6, în minutul 20, după care  a trecut la conducere, scor 12-9. Scorul pauzei, 10-12, a fost stabilit de Cătălina Cioaric în minutul 29. Partea secundă s-a disputat pe contre, Ala Sheiko a egalat la 14, Daciana Balaban a adus egalarea la 17, după care gălățencele au trecut în avantaj cu o dublă a Cătălinei Cioaric. Până la final echipa din Roman a egalat la 19 și 20, dar Ala Sheiko și Daciana Balaban au marcat decisiv pentru a doua victorie din LNHF pentru CSM Galați.

330 de spectatori plătitori

La jocul cu echipa din Roman, al treilea din acest sezon la care s-au pus în vânzare bilete, au asistat 330 de spectatori plătitori, conform anunțului organizatorilor. Este cea mai slabă asistență plătitoare din acest sezon după ce la meciul cu Brăila s-au vândut 590 de bilete, iar la jocul cu HC Zalău s-au vândut 471 de bilete.

După victoria cu CSM Roman echipa gălățeană este pe locul 11 în LNHF cu 7 puncte din 7 jocuri, la șase puncte distanță de echipa de pe locul 12 Dunărea Brăila. Pentru CSM Galașți urmează jocul de pe terenul celor de la Măgura Cisnădie, joi 1 octombrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal