Victorii strânse pentru Avântul Drăgănești și Avântul Vânători în Liga a IV-a U 19

33
La fel ca în Liga seniorilor și în Liga a IV-a U 19 două echipe sunt implicate în lupta pentru titlu, ambele cu maximum de puncte după șase etape, departajate de golaveraj. Cele două contracandidate au obținut victorii strânse, concretizate în partea secundă, în jocurile din etapa a VI-a. Liderul, Avântul Drăgănești, s-a impus cu scorul 2 – 0, la pauză 0 – 0, pe teren propriu în jocul cu cei de la Viitorul Costache Negri, în timp ce juniorii de la Avântul Vânători au revenit de la 0 – 1 și s-au impus cu 2 – 1, la pauză 1 – 1, în jocul de pe teren propriu cu Victoria Independența. 
În celelalte jocuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele: Zimbrul Slobozia Conachi – Juventus Toflea 1 – 4, CSU ”Dunărea de Jos” – Agrostar Tulucești 1 – 2, Muncitorul Ghidigeni – Victoria Tecuci 0 – 2, Avântul Drăgănești – Viitorul Costache Negri 2 – 0, Unirea Braniștea – Voița Cudalbi 3 – 0, Quantum Club Galați – Gloria Ivești 3 – 0, ultimele două rezultate omologate de Comisia de Competiții AJF Galați.
Avântul Drăgănești și Avântul Vânători sunt departajate de golaveraj în fruntea Ligii a IV-a U 19. Juniorii de la Drăgănești conduc cu 32 – 8 (+24), în timp ce echipa din Vânători este pe doi cu 26 – 5 (+21). Victoria Tecuci completează podiumul cu 15 puncte, golaveraj 13 – 4. 
În
etapa a VII-a sunt programate jocurile: Gloria Ivești – Zimbrul Slobozia Conachi, Victoria Independența – CSU ”Dunărea de Jos”, Voința Cudalbi –
Quantum Club Galați, Viitorul Costache Negri – Unirea Braniștea,
Victoria Tecuci – Avântul Drăgănești, Agrostar Tulucești – Muncitorul
Ghidigeni, Juventus Toflea – Avântul Vânători.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal