Zimbrul Slobozia Conachi redevine lider în Liga a IV-a după etapa a VI-a

43
 
După ce s-au disputat jocurile din etapa a VI-a, Liga a IV-a, vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi au revenit în fruntea clasamentului primului eșalon județean. Deținătoarea Supercupei a reușit scorul campionatului 12 – 0, în jocul considerat pe teren propriu cu cei de la Juventus Toflea și au preluat conducerea în Liga a IV-a grație golaverajului. 
În jocul de deschidere al etapei fostul lider, CSU ”Dunărea de Jos” Galați, cealaltă echipă care este angrenată în lupta pentru titlu, a învins cu scorul 8 – 0, la pauză 4 – 0, Agrostar Tulucești. Victoria la opt goluri diferență a fost insuficientă pentru studenți să își păstreze poziția de lider câștigată de gruparea studențească etapa trecută după victoria, scor 7 – 0, de la Tecuci. 
Etapa a VI-a le-a fost favorabilă gazdelor, pe lângă victoriile scontate ale celor două echipe implicate în lupta la titlu, în alte trei jocuri s-au impus gazdele. Muncitorul Ghidigeni a trecut pe teren propriu de nou promovata Victoria Tecuci cu scorul 5  – 1, Avântul Drăgănești s-a impus cu scorul 5 – 0 în jocul cu Viitorul Costache Negri, iar Unirea Braniștea a trecut cu scorul 4 – 3 de nou promovata Voința Cudalbi. Singura remiză a etapei s-a înregistrat în jocul dintre Avântul Vânători și Victoria Independența, meci încheiat cu scorul  0 – 0.  În meciul de închidere a etapei Gloria Ivești a salvat onoarea oaspeților prin victoria, scor 1 – 0, de pe terenul celor de la Quantum Club Galați.
Până la meciul direct, programat în etapa a X-a, în jurul datei de 4 noiembrie, probabil, Zimbrul și CSU vor alterna la conducere, departajate de golaveraj. După șase etape echipa din Slobozia Conachi conduce cu 36 – 6 (+30), în timp ce studenții au un golaveraj inferior cu trei goluri 28 – 1 (+27), ambele cu câte 18 puncte. Locul trei este ocupat de Gloria Ivești cu 13 puncte (12 – 5). 
În etapa a VII-a cele două contracandidate vor juca în deplasare. Liderul va juca în derby-ul etapei pe terenul celor de la Gloria Ivești, în timp ce studenții au programat meci pe terenul celor de la Victoria Independența. Celelalte jocuri din etapa a VII-a: Voința Cudalbi – Quantum Club Galați, Viitorul Costache Negri – Unirea Braniștea, Victoria Tecuci – Avântul Drăgănești, Agrostar Tulucești – Muncitorul Ghidigeni, Juventus Toflea – Avântul Vânători. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal