Zimbrul Slobozia Conachi a trecut după pauză de Voința Cudalbi

63
Viceliderul Ligii a IV-a Zimbrul Slobozia Conachi au obținut a opta victorie stagională în primul eșalon județean. În etapa a IX-a ”zimbrii” au jucat pe terenul celor de la Voința Cudalbi și au câștigat jocul cu scorul 5 – 3. Gazdele au reușit să țină în șah vicecampionii timp de o repriză. Gruparea nou promovată a deschis scorul în minutul 17, prin Costică Țicău, egalarea grupării din Slobozia Conachi a venit cu patru minute înainte de pauză prin ”Boboc” Spânache. 
Partea secundă a fost începută în forță de Zimbrul, iar în primele zece minute au marcat de două ori. Petrișor Tudosă a adus avantajul pentru ”zimbri”, în minutul 47, iar Adrian Moroșanu a dublat avantajul la două minute distanță. Același Moroșanu a adus liniștea în tabăra vicecampionilor după o oră de joc, chiar dacă gazdele au mai redus din diferență, în minutul 82 prin Beny Micu, scorul final a  fost stabilit de Andrei Cazacu în finalul jocului. 
Gruparea din Slobozia Conachi este pe locul doi în clasamentul al zi din Liga a IV-a cu 25 de puncte, 9 jocuri, golaveraj 52 – 13. Pentru ”zimbri” urmează derby-ul de titlu de pe teren propriu cu CSU ”Dunărea de Jos”. Nou promovata din Cudalbi ocupă locul 12 în Liga a IV-a cu 4 puncte din 9 jocuri, iar în etapa a X-a va juca tot pe teren propriu cu cei de la Viitorul Costache Negri.      
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal