Acestea sunt casele de pariuri online la care joacă tipsterii consacrați

159

Întotdeauna ne-am întrebat care sunt casele de pariuri online la care joacă tipsterii consacrați de la noi din țară, iar pentru a afla răspunsul la această întrebare am răsfoit paginile de pe rețeaua de socializare internă a site-ului celei mai mari și mai active comunități de pariori din România.

Specialiștii din fotbal, tenis, handbal și baschet: Ionuț Angheluță, Dan Ștefănescu, Marius Huțu, Tudor Cosma, Burlacu Ștefan, Marian Cioată, Gialli Daniel și Alex Rizea, sunt tipsterii care au avut rezultate foarte bune în ultimul an și care sunt apreciați de numeroși simpatizanți. Ei bine, am avut surpriza să descoperim că aceștia joacă la 5 case de pariuri sportive online de top.

Poate că te întrebi de ce joacă specialiștii la mai multe agenții și nu se limitează la cea care le place cel mai mult. Răspunsul este unul cât se poate de logic și simplu, însă foarte mulți dintre noi nu ne dăm seama de acest lucru până când nu suntem elucidați de un expert.

Cei care au urmărit spusele fondatorului comunității pariorilor din România știu însă despre ce este vorba: numai jucând la mai multe case de pariuri online de top putem realiza profit pe termen lung în această disciplină, deoarece cotele variază de la agenție la agenție, iar dacă pariorul nu speculează cele mai bune cote din piață, efectiv pierde procente bune la fiecare bilet jucat, ceea ce pe termen lung poate face diferența între câștig și pierdere.


Acestea sunt casele de pariuri online la care joacă tipsterii consacrați

Site-ul agenției Sportingbet are o interfață modernă și bine-optimizată, care se pretează atât începătorilor, cât și jucătorilor experimentați. Utilizatorii activi pot participa gratuit la concursul „Predictorul Fotbalului” – un fel de Pronosport care pune la bătaie câștiguri de 65.000 RON săptămânal. În plus, pariorii pot revendica zilnic o ofertă promoțională și mai mult decât atât, dacă încheie săptămâna cu bilanț negativ își pot recupera o parte din pierderi prin intermediul programului de loializare.

Platforma de Betting Exchange de la Betfair este fără îndoială cea mai bună de profil din lume. Aici, pariorii români pot tranzacționa pe piața internațională, vânzând și cumpărând cote de la alți utilizatori. Să nu uităm însă nici de numeroasele oferte speciale propuse de operator în secțiunea de pariuri în cotă fixă și nici de facilitatea care permite asigurarea biletelor pentru a recupera miza în cazul în care un singur eveniment se încheie necâștigător.

Casa de pariuri sportive Betano, sponsor al Ligii 1 și al echipei CS U Craiova, difuzează toate meciurile din Liga 1 în format live video, dar și alte zeci de mii de evenimente sportive anual. Totodată, acest operator propune zilnic cote mărite, prin oferta semi-permanentă „Marjă 0%” și dispune de o aplicație care le permite jucătorilor să plaseze pariuri prin comandă vocală.

Agenția Unibet este una dintre cele mai premiate case de pariuri online din ultimul deceniu și singura care le oferă jucătorilor de la noi din țară accesul către 4 platforme licențiate: pariuri sportive, bingo, poker și jocuri de cazinou. Majoritatea pariorilor apreciază Unibet și pentru numeroasele opțiuni de pariuri cu Handicap Asiatic pe care agenția le propune pentru evenimentele de interes.

Operatorul Netbet, sponsor al celei mai iubite echipe din România, FCSB, surprinde plăcut pe mai multe planuri. Pe lângă oferta extrem de vastă de pariuri live și funcția de cash out parțial, care permite închiderea pariurilor înainte de termen fie în totalitate, fie pe partea de miză dorită, această agenție dispune și de o colecție de peste 250 de jocuri de cazinou, printre care se regăsesc și jocuri de păcănele cu fructe și șeptari, dar și pariuri pe sporturi virtuale.

Citește recenziile operatorilor de top la care joacă tipsterii cei mai apreciați de la noi din țară și descoperă punctele forte ale fiecărui operator, pentru ca apoi să poți profita de cele mai avantajoase oferte ale fiecărui operator!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal