Agrostar Tulucești a reușit scorul campionatului în etapa a XII-a din Liga a IV-a U19, Avântul Vânători își păstrează invincibilitatea

53

În Liga a IV-a U19 s-au disputat jocurile din etapa a XII-a, penultima din tur. Cu o etapă înainte de finalul primei părți a sezonului s-a înregistrat și scorul campionatului. Agrostar Tulucești s-a impus cu scorul 11-0 pe terenul celor de la Voința Cudalbi și a doborât performanțele celor de la Quantum Club Galați și Avântul Drăgănești, victorii cu scorul 10-0 pe terenul aceleiași echipe din Cudalbi.

Liderul campionatului, Avântul Vânători, își continuă parcursul fără înfrângere în acest sezon, iar în etapa a XII-a s-au impus cu scorul 2-1 pe terenul celor de la Unirea Braniștea. Victoria la scor au obținut și juniorii de la Tecuci, scor 6-0, pe terenul Viitorului din Costache Negri. Duelul fostelor campioane, dintre Quantum Club Galați și Juventus Toflea s-a încheiat nedecis, scor 2-2, cu remiză, scor 1-1, încheindu-se și jocul dintre Zimbrul Slobozia Conachi și Muncitorul Ghidigeni. În celălalt joc al etapei Gloria Ivești a pierdut cu scorul 2-0 jocul de pe teren propriu cu Victoria Independența.

Avântul Vânători conduce fără înfrângere în Liga a IV-a U19 cu 36 de puncte, golaveraj 48-13, podiumul este completat de Victoria Tecuci 33 de puncte (36-4), Juventus Toflea 25 de puncte, 38-15, 11 jocuri), și Avântul Drăgănești 25 de puncte (41-21).

În etapa a XIII-a, ultima din tur, sunt programate să se dispute jocurile: Victoria Tecuci – Zimbrul Slobozia Conachi, Agrostar Tulucești – Viitorul Costache Negri, Victoria Independența – Voința Cudalbi, Juventus Toflea – Gloria Ivești, Avântul Vânători – Quantum Club Galați, CSU ”Dunărea de Jos” – Unirea Braniștea, Muncitorul Ghidigeni – Avântul Drăgănești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal