Avântul Vânători – campioana turului în Liga a IV-a U19

84

13 meciuri tot atâtea victorii, este bilanțul cu care încheie prima parte a sezonului din Liga a IV-a U19 Avântul Vânători – campioana turului din Liga juniorilor. Ultima victorie din acest an a fost obținut de echipa din Vânători în jocul din ultima etapă a turului, scor 2-0, la pauză 2-0, cu cei de la Quantum Club Galați. Cu 39 de puncte, din 39 posibile, Avântul Vânători iernează prima în Liga a IV-a U19, trei puncte peste echipa de pe locul doi Victoria Tecuci.

Gruparea din Tecuci a câștigat, scor 4-0, jocul din ultima etapă a returului cu juniorii de la Zimbrul Slobozia Conachi. Podiumul din Liga a IV-a U19 la finalul turului este completat de Juventus Toflea. Fosta campioană a câștigat, scor 3-0, rezultat omologat de Comisia de Competiții AJF Galați, cu Gloria Ivești și după ultima etapă din tur au 28 de puncte, un meci mai puțin disputat. Avântul Drăgănești încheie prima parte a clasamentului din Liga a IV-a U19, 28 de puncte, 13 jocuri, în ultima etapă din tur fostul lider s-a impus cu scorul 6-2 pe terenul celor de la Muncitorul Ghidigeni.

Victoria Independența a realizat scorul campionatului în ultima etapă din tur

În ultima etapă din tur Victoria Independența a realizat scorul campionatului după victoria, scor 14-0, (5-0), pe teren propriu cu Voința Cudalbi. Precedentul scor al campionatului, 11-0, a fost realizat de Agrostar Tulucești etapa trecută tot cu formația din Cudalbi. De altfel, echipa din Cudalbi a încasat și precedente scoruri ale campionatului, 0-10 cu cei de la Quantum Club Galați și Avântul Drăgănești. În celelalte jocuri ale etapei Agrostar Tulucești a învins, scor 1-0, pe teren propriu, Viitorul Costache Negri, iar CSU ”Dunărea de Jos” s-a impus cu scorul 3-1 în jocul cu cei de la Unirea Braniștea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal