CSM Arcada debutează marți în noul sezon de cupe europene

59

Echipa de volei masculin CSM Arcada Galați debutează marți în actuala ediție a cupelor europene. De la ora 18.00, la Sala Sporturilor Dunărea, gruparea gălățeană, vicecampioana Românie, va juca cu Lindemans Aalst, vicecampioana Belgiei. Jocul se va disputa în cadrul manșei tur din faza 16-imilor Cupe CEV.

Legat de jocul cu vicecampioana Belgiei președintele de la CSM Arcada, Mirel Zaharescu, a declarat că deși au avut parte de o tragere la sorți nefavorabilă gălățenii vor încerca să se califice în faza următoare a Cupei CEV.

Lindemans Aalst, vicecampioana Belgiei, este o echipă venită din preliminariile Ligii Campionilor, acolo unde a pierdut un meci de calificare și a fost repartizată în CEV. Încercăm pe cât posibil să avem o prezență cât mai benefică, cu rezultate cât mai bune. Anul ăsta sorții nu ne-au ajutat deloc, dar cu toate astea vom încerca să accedem în faza următoare a turneului. Încercăm sa fim ca de obicei o gazdă bună, cum am fost de obicei și în anii precedenți în care am participat în cupele europene”, a spus Mirel Zaharescu.

Jocul de marți va fi arbitrat de Alexander Ryabtsov, Rusia, arbitru A1, și Ismail Yldirim, Turcia, arbitru A2. Accesul la meciul de marți se va face pe bază de bilet, iar intrarea generală va costa 5 lei, sectorul B și primul rând din sectoarele A și C vor costa 20 de lei, iar un loc la fotolii va costa 30 de lei.

A patra participare consecutivă în cupele europene

Jocul de marți reprezintă debutul în cea de a patra ediție consecutivă în cupele europene pentru cei de la Arcada. Parcursul european a fost început de Arcada în 2016 cu o participare în Cupa Challange, urmată de alte trei participări consecutive în cea de a doua competiție continentală Cupa CEV.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal