CSM Galați a trecut cu victorie și peste jocul cu ACSH Gheorgheni

45
Hocheiștii de la CSM Galați continuă seria jocurilor fără înfrângere din Campionatul Național. După victoriile cu Sportul și Steaua gălățenii au trecut și de ACS Hockey Gheorgheni – harghitenii fiind una dintre cele trei echipe din România ce activează în acest sezon în Erste Liga. Gruparea gălățeană s-a impus cu scorul 4 – 2, după un meci controlat în întregime.
După o primă repriză încheiată la egalitate, scor 0 – 0, gălățenii au debutat în forță în treimea secundă cu trei goluri marcate în șase minute. Alexei Baskov a deschis scorul în minutul doi al treimii secunde, Alexandr Neznamov a dublat avantajul în minutul trei din a doua repriză, iar Vitaly Kiricenko a urcat scorul la 3 – 0 în minutul șase al reprizei de mijloc, scor ce s-a înregistrat după două reprize. Harghitenii au animat jocul în ultima treime, la opt minute de la reluare, în ultima treime, au redus din diferență, gol marcat în inferioritate numerică de fostul fundaș de la Dunărea Orban Szilard. Finalul de meci a fost intens, harghitenii s-au apropiat la un singur gol după o greșeală a portarului Popa, cu trei minute înainte de final. Când mai era 1.02 minute de joc Vitali Donika, tehnicianul harghitenilor, solicită time out, la reluare portarul Rucjuz Gelert rămâne pe bancă, harghitenii au atacat în șase pentru a forța egalarea. Tactica lui Donika s-a dovedit a fi pierzătoare cu 24 de secunde înainte de finalul jocului Albert Zagidulin a primit o pasă în treimea harghitenă de la Fefelov și a marcat în poarta goală pentru 4-2.
CSM Galați: Bogdan Popa, Beres Szilard – portari;
Cătălin Berdilă, Denys Petrunkho – Mikhail Rybalko, Denys Zabludovscky – Hildebrand Szabolcs, Evgheny Emelyanenko – Szocs Attila – fundași;

Albert Zagidulin, Alexandr Neznamov, Anton Butochnov – Vitaly Kiricenko, Aleksei Baskov, Igor Fefelov – Marius Mărcuș, Adrian Irimia, Lorincz Levente -Anton Cristian Popa – atacanți.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal