CSM Phoenix CSU Galați a început cu o victorie seria celor trei jocuri în șapte zile

66
Echipa de baschet masculin CSM Phoenix CSU Galați a început seria celor trei meciuri în șapte zile cu o victorie. În etapa a V-a din Grupa C, LNBM, echipa gălățeană a învins cu scorul 93-48, în Capitală, echipa Agronomia București.
Gălățenii și-au conturat victoria în partea a doua a jocului. La pauza mare echipa gălățeană a intrat cu un avantaj de opt puncte, scor 38 – 30, după ce a câștigat primele două secvențe cu 20-14 și 18-16. În sfertul trei CSM Phoenix CSU s-am impus cu 31-12, iar ultimul parțial a fost adjudecat de gălățeni cu scorul 24 – 6.
Cel mai bun jucător al meciului a fost Vlad Corpodean cu 18 puncte și 14 recuperări. În double – double a încheiat jocul și Marko Perovic cu 13 puncte și 10 recuperări. Pentru CSM Phoenix CSU au mai marcat: Phillip Miller 18p, Radu Voinescu 15p, Nebojsa Dukity 11p, David Stan 8p, George Vlad 5p, Mihai Grecu 3p și Andrei Giangu două puncte. Pentru CSM Phoenix CSU Galați a mai jucat Alexandru Patko.
După cinci etape din Grupa C CSM Phoenix CSU Galați este pe locul doi în clasamentul din Grupa C cu 4/1 la general, la egalitate cu echipa de pe locul trei ACS Târgu Jiu. Pentru echipa gălățeană urmează o săptămână cu două jocuri, miercuri, 7 noiembrie, echipa gălățeană va juca pe teren propriu cu echipa Colegiului Național ”Aurel Vlaicu” București, urmând ca duminică, 11 noiembrie, să joace pe terenul celor de la CSM Focșani.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal