CSM Phoenix CSU s-a impus la Focșani și a obținut a șasea victorie consecutivă

48
Echipa de baschet masculin CSM Phoenix CSU Galați a obținut a șasea victorie consecutivă în Grupa C a Ligii Naționale. În etapa a VII-a echipa pregătită de muntenegreanul Dragan Radovic s-a impus cu scorul 91 – 70 pe terenul celor de la CSM Focșani.
Pe tot parcursul jocului gruparea gălățeană s-a aflat la conducere. Primul sfert a fost câștigat de Phoenix cu scorul 27 – 16, la pauza mare formația gălățeană avea avantaj de 11 puncte după ce sfertul secund s-a încheiat la egalitate, scor 20 – 20. Secvența a treia a fost cedată de Phoenix la o posesie, scor 17 – 20, iar înaintea sfertului decisiv formația gălățeană avea avantaj de nouă puncte, scor 64 – 56. Ultima parte a jocului, sfertul patru, s-a încheiat cu victoria gălățenilor 26 – 15.
Phillip Miller, cu 29 de puncte, și Marko Perovic cu 27 de puncte au fost cei mai buni jucători ai gălățenilor. Pentru CSM Phoenix CSU Galați au mai marcat: Vladimir Dordevic 8p, George Alexandru Vlad 7p, Vlad Corpodean și David Stan câte 6 p, Nebojsa Dukity 5p, Radu Voinescu 2p.
Pentru CSM Phoenix CSU Galați este a șasea victorie în cele șapte jocuri disputate în Grupa C a Ligii Naționale, iar în clasament echipa gălățeană este pe locul doi cu 6/1 la general, o victorie mai puțin decât liderul CSM  Târgu Mureș. Pentru CSM Phoenix CSU Galați urmează jocul de pe teren propriu cu ”U” Cluj – Napoca, 17 octombrie, ora 18.00.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal