CSU Belor – doar un set cu Dinamo

86

Chiar dacă au avut în față cel mai accesibil adversar, Dinamo București era penultima, (locul 8), în clasamentul Diviziei A1 feminine, voleibalistele de la CSU Belor Galați, (locul 9), au câștigat dor un set în jocul de pe teren propriu cu gruparea bucureșteană. Gruparea gălățeană a pierdut cu scorul 1-3 jocul de pe teren propriu cu Dinamo din etapa a VI-a Divizia A1.

Dinamo și-a adjudecat primul parțial cu scorul 25-21, după un set controlat în întregime de gruparea bucureșteană. Oaspetele s-au impus și în al doilea parțial, scor 25-19. Ultimul moment de echilibru în set a fost la 10-10 Adriana Dudnic a egalat la 10 prin intermediul unui serviciu as. Setul trei a fost câștigat de CSU, scor 25-19. Parțialul a avut mai multe momente de echilibru, 6-6, 10-10, 16-16, gălățencele s-au desprins pe finalul parțialului, 23-19, Dinamo a egalat la 23, dar în final CSU Belor s-a impus cu scorul 25-23, setul în fața celor de la Dinamo este primul câștigat de echipa gălățeană de la revenirea în prima ligă. Ultimul parțial a fost câștigat de Dinamo fără emoții, scor 25-19.

După cinci jocuri din actuala ediție a Diviziei A1 CSU Belor este ultima în clasament, fără puncte, setaveraj 1-15. În etapa a VII-a, 1 decembrie, CSU Belor are programat joc pe terenul campioanelor de la CSM București.

Singurul moment tensionat al jocului a fost în finalul setului trei. După ce arbitrii au acordat punctul de 25-23 pentru CSU Belor, unul dintre oficialii dinamoviști, Marian Ștefan, a coborât din tribună și a protestat vehement la adresa arbitrilor, numai intervenția observatorului Gheorghe Vișan, președintele Federației de Volei a făcut ca oficialul celor de la Dinamo să se calmeze.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal