Derby de titlu pentru United, sâmbătă, la Polivalentă

26
 
În Liga I de futsal sunt programate în acest final de săptămână meciurile din etapa a VII-a. Vicecampionii de la United vor juca sâmbătă, de la ora 18.45, pe teren propriu, Sala Sporturilor Dunărea, un nou derby de titlu, de data această sâmbătă la Polivalentă vor veni cei de la Informatica Timișoara, campioana și deținătoarea Supercupei. Cele două trofee au fost câștigate de gruparea timișoreană în fața clubului gălățean, astfel că meciul de sâmbătă este prilejul perfect pentru gălățeni să se revanșeze în fata celor de la Timișoara.   

Antrenorul celor de la United,  Florin Ignat, spune că echipa lui poate câștiga derby-ul cu Timișoara, mai ales că se bazează pe suportul masiv al publicului. ”Încă un meci dificil cum
de altfel sunt toate cu primele şase echipe din campionat. Timişoara
este campioana până la sfârşitul campionatului, are jucători foarte buni
individual care pot face diferenţa, dar suntem foarte bine pregătiţi
să-i contracarăm, avem şi noi puncte forte, sunt absolut sigur că
publicul gălăţean va fi ca de fiecare dată la înălţime şi ne va împinge
de la spate pentru a obţine o victorie pe care ne-o dorim cu toţii”
, a spus Ignat. 
United este liderul de drept din Liga I cu cinci victorii și o remiză, dar în ierarhia FRF gruparea vicecampioană este pe locul 4 cu 13 puncte, golaveraj (35 – 11) trei puncte penalizare. Echipa din Timișoara este pe doi cu 14 puncte, (31 – 13), de altfel, United și Informatica sunt singurele echipe fără înfrângere din Liga I. Jocul va fi arbitrat de Daniel Decă din Brăila și Liviu Chița din Pitești. Rezervă a fost delegat Daniel Vasile Pop, din Pitești, iar observator al jocului va fi Ilie Șandru, din Pitești.     
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal