Dublă cu ACSH Gheorgheni pentru hocheiștii de la CSM Galați

72
Foto: Sportul Ilustrat
Hocheiștii de la CSM Galați vor susține vineri și sâmbătă, 9 – 10 octombrie, în ambele zile de la ora 18.30, primele meciuri cu cei de la ACSH Gheorgheni. Duelul de la Patinoarul Dunărea va fi în premieră, cele două cluburi sunt la sezonul de debut în Campionatul Național de Seniori, atât clubul din Galați cât și cel de la Gheorgheni au fost înființate în această vară.
CSM Galați este pe locul patru în clasamentul la zi din Campionatul Național, campionat ce numără în acest sezon șapte echipe. Gruparea gălățeană a jucat patru meciuri și a acumulat 12 puncte. Harghitenii de la ACSH Gheorgheni, echipă ce activează în acest sezon și în Erste Liga, au jucat opt meciuri în competiția internă în acest sezon, din care a câștigat 3, unul în prelungiri, și sunt pe locul cinci cu 8 puncte.

 

Vitali Donika revine la Galați, dar ca adversar

În acest sezon gruparea harghiteană este pregătită de tehnicianul ucrainean Vitali Donika, fostul idol al tribunelor gălățene, campion și câștigător al Cupei cu Dunărea, antrenorul de sezonul trecut de la CSM Dunărea Galați. De la sosirea în România, în sezonul 2014 – 2015,
ucraineanul va fi pentru prima oară adversarul Galațiului. Pe lângă Vitali Donika la echipa din Gheorgheni activează alți trei foști jucători ai Dunării, Attila Goga – fostul căpitan al echipei gălățene, Pal Zsombor și Orban Szilard – doi dintre fundașii de sezonul trecut de la Dunărea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal