Dubla lui Marian Cîrjă a asigurat a doua victorie a Tuluceștiului în tur

8
Foto: Sportul Ilustrat

Ultima etapă din turul primului eșalon județean a adus a doua victorie pentru Agrostar Tulucești. Revelația sezonului trecut a jucat pe teren propriu, terenul sintetic al stadionului Dunărea, cu ultima clasată din campionat Viitorul Costache Negri. Gruparea din Tulucești s-a impus cu scorul 4-1, la pauză 1-0.

Fostul fundaș dreapta al Oțelului – cu prezențe în Liga I, Marian Cârjă a marcat o dublă (minutele 18 și 59), a doua din acest sezon pentru echipa din Tulucești, iar Gabriel Palade a înscris celelalte două goluri ale învingătorilor (minutele 52 și 84). Pentru oaspeți a punctat Gabriel Cărămidaru cu patru minute înainte de finalul jocului. De altfel, dubla lui Marian Cârjă a fost a doua în acest tur de campionat în tricoul celor de la Agrostar Tulucești precedentul joc cu două goluri marcate de Marian Cărjă a fost în etapa a V-a în jocul pierdut, scor 3-6, cu Avântul Vânători.

După 13 etape din Liga a IV-a Agrostar Tulucești este pe locul 12 cu 9 puncte, 12 jocuri, golaveraj 18-45. Turul va fi încheiat de Agrostar Tulucești cu joc de pe teren propriu cu Muncitorul Ghidigeni, duminică, 2 decembrie, de la ora 12.00, meci restant din etapa a VII. Echipa din Costache Negri este ultima în Liga a IV-a la finalul turului cu 4 puncte din 13 jocuri, golaveraj 18-46.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal