Echipele de la handbal și volei de la CSM Galați joacă în cuplaj sâmbătă la Polivalentă

80
Echipele de handbal și volei de la CSM Galați vor juca sâmbătă, 10 octombrie, în cuplaj la Sala Sporturilor Dunărea.

Handbalistele – ultimul meci de pe teren propriu din acest an

Cuplajul de sâmbătă va fi deschis de la ora 17.30, cu jocul din etapa a IX-a din Liga Florilor dintre CSM Galați și ”U” Cluj – Napoca. Gruparea gălățeană este pe locul 12 în LNHF cu patru puncte din șapte jocuri, după retragerea celor de la CSM Roman echipei gălățene i-a fost anulată victoria cu gruparea nemțeană. Adversarele de sâmbătă sunt pe locul 13, ultimul după retragerea echipei din Roman, singurul care retrogradează în Divizia A. Echipa clujeană a susținut opt jocuri, toate pierdute. După jocurile din etapa a IX-a în LNHF se va mai disputa o etapă, CSM Galați va juca pe terenul celor de la CSM Slatina, după care campionatul se va întrerupe pentru participarea echipei naționale a României la Campionatul European din Franța.

CSM Arcada -prima apariție în fața propriilor suporteri în Divizia A1

Chiar dacă se va disputa în etapa a V-a din Divizia A1 jocul de sâmbătă va fi primul din acest sezon de pe teren propriu pentru CSM Arcada. De la ora 19.30, vicecampionii vor juca cu SCMU Craiova. Jocul este un derby  pentru titlu, cele două echipe sunt implicate în lupta pentru titlul din Divizia A1. Echipa din Craiova conduce în clasament cu 11 puncte din 4 jocuri. Gruparea craioveană a câștigat toate jocurile disputate, iar unul dintre ele în prelungiri, scor 3 – 2 cu Volei Municipal Zalău o altă echipă implicată în lupta la titlu. Arcada, locul trei în clasament, a jucat trei meciuri în actuala ediție din Divizia A1 toate câștigate, ultimul cu scorul 3 – 2 pe terenul celor de la Știința Explorări Baia Mare.

Prețuri diferențiate la bilete

Pentru jocurile de sâmbătă intrarea se va face pe bază de bilet. Prețurile biletelor vor fi diferențiate, 30 de lei la fotolii, 20 de lei în Sectorul B, cât și în primul rând din sectoarele A și C. Pentru celelalte locuri din sală prețul biletelor este de 5 lei. Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete amplasată în fața sălii.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal