Eduard Ioniță arbitrează derby-ul Zimbrul Slobozia Conachi – CSU ”Dunărea de Jos”

64
În Liga a IV-a se va disputa duminică manșa tur a derby-ului campionatului dintre vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi și liderul CSU ”Dunărea de Jos”. Jocul de duminică, din etapa a X-a a campionatului, va fi condus la centru de Edurad Ioniță, din Galați, iar la cele două linii vor fi: Florin Alexandru Vișan și Florin Cobzaru, ambii din Galați. Observator al derby-ului a fost delegat Daniel Burloiu din Galați. 
Pentru centralul Eduard Ioniță, 28 de ani, component al lotului Ligii a II-a, va fi al treilea joc pe care îl va conduce în această săptămână, după ce marți a arbitrat jocul din faza optimilor de finală din Cupa României dintre Turris Oltul Turnu Măgurele (Liga a III-a) și CSU Craiova (Liga I), iar sâmbătă este delegat la jocul din Liga a II-a feminină Selena Constanța – Vasas 2 Femina Odorheiu Secuiesc. De regulă, arbitrul originar din Tulcea oficiază la meciurile din Liga a II-a și a III-a. Derby-ul de duminică va fi primul meci din acest sezon pe care îl va arbitra în Liga a IV-a. 
Asistentul Florin Alexandru Vișan este component al lotului Ligii a II-a, iar sâmbătă este delegat la jocul dintre Daco Getica București și Luceafărul Oradea din eșalonul secund. Ultimul meci în fotbalul județean gălățean arbitrat de Vișan a fost în etapa a VI-a din Liga a V-a Flacăra Pechea – Inter Tudor Vladimirescu. Celălalt asistent, Florin Cobzaru este o prezență permanentă la tușele din ligile județene gălățene, iar ultima dată a oficiat la jocul din etapa a VII-a din Liga a V-a dintre Avântul Matca și Lascăr Schela. La nivel național Florin Cobzaru face parte din lotul Juniori Republicani, iar sâmbătă este delegat la jocul dintre Delta Dobrogea Tulcea și Voința Surdila Greci (Brăila), din Liga Elitelor sub 15 ani.    
Derby-ul Zimbrul Slobozia Conachi – CSU ”Dunărea de Jos” este programat să se dispute duminică, 4 noiembrie, de la ora 12.00, pe terenul sintetic al stadionului Dunărea.     
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal