Etapa a XI-a în Liga a IV-a: Studenții au realizat scorul etapei, Gloria Ivești a remizat la Tulucești

47
În Liga a IV-a, primul eșalon județean, s-au disputat la finele săptămânii jocurile din etapa a XI-a, etapă în care s-au înregistrat și ceva rezultate surpriză. Scorul etapei s-a înregistrat în jocul de pe stadionul Dunărea dintre liderul CSU ”Dunărea de Jos” și Muncitorul Ghidigeni, studenții s-au impus cu scorul 8 – 0, la pauză 5 – 0. Zimbrul Slobozia Conachi, echipa de pe locul doi, s-a impus cu scorul 5 – 1, în jocul de pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri. Prima surpriză a etapei s-a înregistrat la Independența, acolo unde cei de la Quantum Club Galați au învins cu scorul 2 – 0 echipa locală Victoria. Celălalt rezultat surprinzător a fost remiza, scor 0 – 0, a celor de la Gloria Ivești pe terenul codașei Agrostar Tulucești.
În celelalte jocuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele: Victoria Tecuci – Voința Cudalbi 4 – 0, Juventus Toflea – Unirea Braniștea 1 – 4 și Avântul Vânători – Avântul Drăgănești 2 – 0.
CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a cu 31 de puncte golaveraj 45 – 2, Zimbrul Slobozia Conachi este pe doi cu 29 de puncte, 58 – 15, Gloria Ivești este pe trei cu 24 de puncte, 32 – 12, iar Unirea Braniștea a urcat pe locul patru cu 20 de puncte, golaveraj 21 – 20.
Etapa a XII-a, penultima din tur, programează jocurile: Zimbrul Slobozia Conachi – Muncitorul Ghidigeni, Avântul Drăgănești – CSU ”Dunărea de Jos”, Unirea Braniștea – Avântul Vânători, Quantum Club Galați – Juventus Toflea, Gloria Ivești – Victoria Independența, Voința Cudalbi – Agrostar Tulucești și Viitorul Costache Negri – Victoria Tecuci.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal