Final de tur cu patru victorii consecutive pentru Quantum Club Galați

61

Ultima etapă din turul primului eșalon județean a programat la Vânători meciul dintre revelațiile primei părți a sezonului. Gazdele de la Avântul – revelația începutului de sezon, au primit replica celor de la Quantum Club Galați – echipă ce excelat în partea secundă a turului. Trupa lui Iulian Oprea s-a impus la limită, scor 1-0, la pauză 1-0, victoria de la Vânători a asigurat locul șapte la final de tur pentru Quantum. Singurul gol al jocului a fost marcat de Adrian Huhulea, în minutul zece al jocului.

”A fost un meci pe un teren greu și pe o vreme potrivnică fotbalului, între două echipe cu valori sensibil egale – noi am reușit să marcăm repede, prin Huhulea, și datorită experienței jucătorilor din defensivă, (Padurariu, Lupu, Pamfilie și Ghisman), am reușit să ținem de rezultat, ba chiar am trecut de mai multe ori pe lângă 2-0 prin Stase și Huhulea! Oricum, aș vrea să remarc și spiritul de luptă a tuturor jucătorilor la meciul de la Vânători nu doar a celor șase menționați mai sus: Stegaru, Cărare, Buliga, Verner, Roșca și Ioniță!”, ne-a spus Iulian Oprea, antrenorul și președintele de la Quntum Club Galați despre jocul de la Vânători.

Meciul de la Vânători a fost al optulea fără înfrângere pentru cei de la Quantum, iar după evoluția din ultima parte a sezonului gruparea gălățeană a încheiat turul pe locul 7 cu 19 puncte, golaveraj 28-28. De partea cealaltă Avântul Vânători a terminat turul pe locul opt la două puncte în spatele celor de la Quantum, golaveraj 21-25.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal