Flacăra Pechea urcă pe doi în Liga a V-a după etapa a IX-a

44
După ce s-au disputat jocurile din etapa a IX-a în Liga a V-a s-a schimbat echipa de pe locul doi. Avântul Valea Mărului a învins cu scorul 5-1 Mălina Smârdan, locul doi înaintea etapei, de înfrângerea fostei campioane au profitat cei de la Flacăra Pechea. Gruparea din Pechea s-a impus la limită, scor 2-1, pe terenul celor de la Foresta Șendreni și a urcat pe doi.
În celelalte jocuri ale etapei: Prutul Vlădești s-a impus cu scorul 3-2 pe terenul celor de la Avântul Matca, Viitorul Umbrărești a învins, scor 3-1, la Piscu, Siretul, Voința Cișmele a trecut cu scorul 3-2 pe teren propriu de ACS Lascăr Schela, Inter Tudor Vladimirescu și Unirea Hanu Conachi au încheiat la egalitate scor 2-2.
Avântul Valea Mărului conduce în Liga a V-a cu 27 de puncte, golaveraj 55-4, Flacăra Pechea este doi cu 16 puncte, 8 jocuri, Viitorul Umbrărești ocupă locul trei cu 15 puncte, 9 jocuri, iar Mălina Smârdan și ACS Lascăr Schela cu câte 13 puncte, ocupă locurile 4 și 5, echipa din Smârdan a jucat doar 7 meciuri, în timp ce ACS Lascăr Schela a susținut doar opt.
În etapa a X-a sunt programate jocurile: ACS Lascăr Schela – Siretul Piscu, Flacăra Pechea – Voința Cișmele, Prutul Vlădești – Foresta Șendreni, Mălina Smârdan – Avântul Matca, Unirea Hanu Conachi – Avântul Valea Mărului, Zorile Grivița – Inter Tudor Vladimirescu.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal