Florin Nini: ”Reușita lui David Stan a fost ca un cadou pentru noi”

180
La chiar meciul de debut, din postura de titular, la seniori, baschetbalistul Robert David Stan a reușit un double – double, concretizat prin 17 puncte și 10 recuperări, în cele aproape 40 de minute (39:26), cât a evoluat pentru cei de la CSM Phoenix CSU Galați. Florin Nini, antrenorul cu care David Stan, 19 ani, a debutat la seniori a comentat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, reușita sportivului format la Phoenix Galați.
”Am primit foarte fericit reușita lui, mai ales că David este copilul unui baschetbalist, Stan Cătălin, și mă bucur că el ca părinte și-a îndrumat copii atât pe David cât și pe fiica lui, care practica handbalul, mă bucur că i-a îndrumat către sport, pentru că sportul formează caractere. O bucurie mare, mai ales că Gelu Cazanosci și Tudose Toderașcu l-au atras, l-au făcut să vină la sală, el a avut câteva ezitări să se țină, să nu se țină de performanță, într-un final măiestria celor doi antrenori la determinat să se  apuce serios de baschet și la recomandările lor el l-am luat, acum doi ani, lângă mine la Liga Națională, mulți s-au mirat, au spus că e prea repede, dar el este un copil bun, muncitor, și cu ambiții mari.
Faptul că a reușit primul double –  double din carieră nu poate fi decât o certitudine și o încredere a faptului că munca cu copii și formarea talentelor este muncă extrem de grea, cere perseverență, cere ambiție, și sigur că nu este ușor, dar satisfacțiile sunt pe măsură. A fost ca un cadou pentru noi”, a spus Florin Nini la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal