Fundașul Laurențiu Radu a marcat de patru ori în victoria ”zimbrilor” cu Muncitorul Ghidigeni

46

Vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi au obținut a zecea victorie stagională în etapa a XII-a din primul eșalon județean. ”Zimbrii” s-au impus cu scorul 9-3, la pauză 6-3, pe teren propriu, (sinteticul de la Dunărea), în jocul cu cei de la Muncitorul Ghidigeni.

Oaspeții au ținut ritmul cu vicecampionii doar în prima jumătate de oră, după 30 de minute de joc cele două echipe se aflau la egalitate, scor 3-3, iar în ultimul sfert de oră a primei reprize ”zimbrii” au mai marcat de trei ori. Cel mai bun marcator al jocului a fost Laurențiu Radu. Fundașul de 31 de ani a marcat de patru ori în jocul cu cei de la Ghidigeni și ajunge la opt goluri înscrise în acest sezon. Constantin ”Boboc” Spânache a jucat 49 de minute și a marcat de trei ori, iar Petrișor Tudosă și Florin Păduraru au completat lista marcatorilor echipei din Slobozia Conachi. Pentru Muncitorul Ghidigeni golurile au fost marcate de Neculai Zlătaru și Ovidiu Scripcaru.

Florin Anghel, antrenorul ”zimbrilor” a început jocul cu echipa: Alin Comănescu – Laurențiu Radu, Ruben Codreanu (Andrei Cazacu), Vlăduț Antofe, Adrian Scutaru, Petrișor Tudosă, Iulian Năpîrlică, Narcis State, Marius Postelnicu, George Iancu, Constantin ”Boboc” Spînache (Florin Păduraru).

În clasamentul din Liga a IV-a Zimbrul Slobozia Conachi este pe locul doi cu 32 de puncte, 12 jocuri, golaveraj 67-18, cel mai bun atac din primul eșalon județean. Pentru echipa din Slobozia Conachi urmează jocul de pe terenul nou promovatei Victoria Tecuci, 24 noiembrie, ora 11.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal