Gazdele victorioase majoritar în etapa a X-a din Liga a IV-a

28
Marcată  de derby-ul campionatului dintre Zimbrul Slobozia Conachi și CSU ”Dunărea de Jos” etapa a X-a din Liga a IV-a le-a aparținut gazdelor. Gloria Ivești, echipa de pe locul trei a învins cu scorul 6 – 2, Victoria Tecuci, după ce la pauză cele două echipe se aflau la egalitate 2 – 2. Derby-ul pentru locul 5 dintre Muncitorul Ghidigeni și Avântul Vânători s-a încheiat cu victoria gazdelor scor 5 – 0, Voința Cudalbi a trecut cu scorul 1 – 0 de Viitorul Costache Negri, iar în meciul de închidere al etapei Quantum Club Galați a învins Agrostar Tulucești cu scorul 4 – 3. Singura victorie a oaspeților s-a înregistrat în jocul dintre Unirea Braniștea și Victoria Independența, echipa din Independența s-a impus cu scorul 2 – 1, în jocul de la Braniștea echipa din Independența a obținut a doua victorie din deplasare din acest sezon. 
În clasament după zece etape CSU ”Dunărea de Jos” conduce cu 28 de puncte, golaveraj 37 – 2, Zimbrul Slobozia Conachi este pe doi cu  26 de puncte, golaveraj 53 – 14, Gloria Ivești este pe trei cu 23 de puncte, 32 – 12, Muncitorul Ghidigeni a urcat pe locul patru 19 puncte, 9 jocuri, golaveraj 24 – 11, pe cinci sunt cei de la Unirea Braniștea cu 17 puncte, golaveraj 17 – 19, iar Avântul Vânători și Victoria Tecuci, cu câte 14 puncte, închid prima jumătate a clasamentului.   
Etapa a XI-a programează jocurile: Viitorul Costache Negri – Zimbrul Slobozia Conachi, Victoria Tecuci – Voința Cudalbi, Agrostar Tulucești – Gloria Ivești, Victoria Independența – Quantum Club Galați, Juventus Toflea – Unirea Braniștea, Avântul Vânători – Avântul Drăgănești și CSU ”Dunărea de Jos” Galați – Muncitorul Ghidigeni.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal