Gloria Ivești a încheiat turul cu a noua victorie din sezon. ”O victorie de final ce încununează efortul depus de jucători în tur”

40

Chiar dacă avea asigurat locul trei la finalul turului, medaliata cu bronz de sezonul trecut din primul eșalon județean, Gloria Ivești, s-a impus și în ultima etapă din tur deși a avut de înfruntat o serie de dificultăți. Pe lângă starea terenului, acoperit cu zăpadă și înghețat, clubul din Ivești s-a confruntat și cu un lot restrâns numeric la jocul cu Juventus Toflea. La final Gloria s-a impus cu scorul 5-1. 

Gazdele au deschis scorul rapid, minutul 9, gol Dragoș Topîrceanu, replica Gloriei a venit prompt, minutul 14, a egalat prin George Iordache. Până în pauză Gloria a trecut în avantaj prin golul marcat de Spiru Cucu cu patru minute înainte de pauză. În partea secundă Gloria Ivești a mai marcat de trei ori, Remus Sprânceană a ridicat scorul al 3-1, minutul 62, iar dubla lui Emanuel Corozel (minutele 76 și 80), a stabilit scorul final pentru a noua victorie stagională a Gloriei.         

Președintele clubului din Ivești, Sebastian Bobocea, ne-a declarat că după cele petrecute pe teren rezultatul este echitabil.

”Având în vedere condițiile atmosferice, (zăpada pe teren), faptul că avem lotul redus, (dar echilibrat), rezultatul este corect, deși am avut și patru bare. A fost a noua victorie pentru Ivești! Împrejurările dinaintea meciului nu prevesteau nimic bun pentru noi. Condiții grele, zăpadă, teren înghețat. Ambiția jucătorilor noștri a adus însă victoria fără drept de apel. În concluzie, o victorie de final ce încununează efortul depus de jucătorii noștri în acest tur de campionat”, ne-a spus președintele clubului din Ivești, Sebastian Bobocea. 

Jocul de la Brăhășești a fost început de echipa din Ivești cu formula: Covîț – Mădălin Lupu, George Iordache, Iulian Ion, Spiru Cucu, Emanuel Corozel, Marian Alecsandrescu, Liviu Nunu, Alexandru Paraschiva, Remus Sprânceană, Georgian Stoica. Au mai jucat: Cătălin Bucătaru și Nistor Tudosă. Antrenor: Fănică Rusu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal