Gloria Ivești își consolidează locul pe podium după vicroria la scor din etapa a X-a

58
Medaliata cu bronz de sezonul trecut din primul eșalon județean, Gloria Ivești, și-a consolidat poziția pe podiumul Ligii a IV-a după victoria din etapa a X-a. În runda cu numărul zece pe propriul teren, stadionul ”Nicu Nour”, Gloria Ivești s-a impus categoric, scor 6-2, în fața celor de la Victoria Tecuci – echipă nou promovată, după ce la pauză scorul era egal 2-2.
Oaspeții au deschis scorul în minutul 4 prin Daniel Sava, Iveștiul a egalat în minutul 13, gol marcat de Nicolae Valentin Toader. Tecuciul a avut putere să marcheze și pentru 2 – 1, veteranul Curteanu a trecut Victoria în avantaj a doua oară, dar până în pauza Ovidiu Batista a egalat la 2. În partea secundă a marcat numai Gloria, Liviu Nunu a trecut gazdele în avantaj pentru prima oară în meci, minutul 52, Valentin Toader a reușit dubla în minutul 70, iar scorul final a fost stabilit de Corozel, trei minute mai târziu.
Pentru Gloria Ivești a fost a șaptea victorie din acest sezon, de altfel, echipa din Ivești are o singură înfrângere, în etapa a II-a, pe terenul liderului CSU ”Dunărea de Jos”. În clasament Gloria este pe locul trei, cu 23 de puncte, la trei puncte în spatele echipei de pe locul doi, Zimbrul Slobozia Conachi. Etapa viitoare Gloria va juca pe terenul ultimei clasate Agrostar Tulucești. Cei de la Tecuci sunt pe 7 în clasament, 14 puncte,10 jocuri. Pentru Victoria Tecuci urmează duelul cu cealaltă nou promovată Voința Cudalbi.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal