Gloria Ivești a remizat la Șivița cu Agrostar Tulucești. ”Terenul a fost imposibil!”

79
Medaliata cu bronz de sezonul trecut din primul eșalon județean, Gloria Ivești – echipa de pe locul trei în clasamentul la zi din Liga a IV-a, a înregistrat un semieșec în etapa a XI-a. Trupa din Ivești a remizat, scor 0 – 0, pe terenul celor de la Agrostar Tulucești, echipă aflată în coada clasamentului.
Legat de jocul disputat la Șivița președintele clubului din Ivești, Sebastian Bobocea ne-a spus: ”A fost greu, terenul a fost imposibil, noi am încercat să obţinem cât mai mult din acest meci, dar nu am reuşit să câştigăm. Suntem dezamăgiți. Baza noastră sportiva, “Nicu Nour” din Ivești se prezintă la nivelul ligii a doua. 
Din păcate, nu toate echipele se pot lauda cu așa ceva, lucru demonstrat la Șivița. Sperăm să se finalizeze terenul din Tulucești și aceasta echipa să se alinieze celorlalte. E păcat de jucătorii minunați pe care îi are și de proiectul pe care îl au”, ne-a spus Sebastian Bobocea. 
Remiza de la Șivița a fost a treia pentru Gloria în acest sezon după ce a încheiat la egalitate jocurile cu Avântul Vânători și Zimbrul Slobozia Conachi. În clasament Gloria este pe locul trei cu 24 de puncte din 11 jocuri, iar în etapa a XII-a va juca pe teren propriu cu Victoria Independența. Pentru Agrostar Tulucești a fost a doua remiză stagională, precedentul meci egal a fost în etapa a IX-a, tot pe teren propriu, cu cei de la Unirea Braniștea. În etapa a XII-a echipa din Tulucești va juca pe terenul nou promovatei Voința Cudalbi.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal