Hocheiștii de la CSM au pierdut în prelungiri la Brașov

40
Hocheiștii de la CSM Galați au pierdut în prelungiri primul meci susținut în deplasare în acest sezon. Gălățenii au cedat cu scorul 7 – 8 (1 – 2, 4 – 1, 2 – 4, 0 – 1) jocul de pe terenul vicecampionilor de la Corona Brașov, după un meci cu mai multe momente de egalitate si răsturnări de scor. CSM – ul a condus prima, Zagidulin a deschis scorul în minutul opt, iar până la prima pauză gazdele au marcat de două ori și au trecut în avantaj.
Partea secundă a fost începută de CSMG cu un parțial 3 – 0, Fefelov, Kirichenko și Neznamov au dus scorul la 4 – 2 în minutul 12 al treimii secunde. Brașovul a revenit la 4 – 3, dar scorul după două reprize, 5 – 3, a fost stabilit de Mikhaikl Rybalko cu un minut și zece secunde înainte de ultima treime. Gruparea gălățeană s-a menținut la conducere și în ultima treime, Zagidulin a dus scorul la 6 – 3, iar Fefelov, cu șapte minute înainte de final a făcut 7 – 4 pentru CSM. În minutele de final Corona a marcat de trei ori consecutiv și a egalat la 7, golul care a dus meciul în prelungiri a fost marcat de gazde cu 17 secunde înainte de finalul celor 60 de minute. În prelungiri Corona Brașov a marcat după 3.04 minute de joc, după ce a fructificat un moment de superioritate numerică.

CSM Galați: Bogdan Popa, Beres Szilard – portari;

Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă, Denys Zabludoscky, Mykhail Rybalko, Evgheny Emelyanenko, Szocs Attila – fundași;
Albert
Zagidulin, Alexandr Neznamov, Anton Butochnov, Vitaly Kiricenko,
Aleksei Baskov, Igor Fefelov, Marius Mărcuș, Adrian Irimia, Lorincz
Levente, Anton Cristian Popa, Dragoș Petrică – atacanți.
Cu 19 puncte acumulate în șapte jocuri CSM Galați este pe locul trei în clasamentul din Campionatul Național de Seniori. Pentru CSMG urmează două jocuri pe teren propriu cu cei de la Sportul Studențesc, sâmbătă, de la ora 18.30, și duminică, de la ora 11.00.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal