Hocheiștii de la CSMG au câștigat și al doilea meci cu Sportul

23
Foto: Sportul Ilustrat
Hocheiștii de la CSM Galați au câștigat și al doilea meci al dublei cu cei de la Sportul Studențesc. Jocul de duminică a fost adjudecat de gălățeni cu scorul 12-0 (4-0, 5-0, 3- 0). Cu cinci puncte, două goluri și trei pase decisive, Denys Petrukhno a fost cel mai bun marcator al jocului.
De remarcat, în jocul de duminică poarta CSMG a fost apărată de tânărul Andrei Giurgea – un produs al hocheiului gălățean, debutant la nivelul seniorilor.
CSM Galați:
  • Andrei Giurgea, Bers Szilard – portari;
  • Hildebrand Szabolcs, Szocs Attila, Mikhail Rybalko, Cătălin Berdilă, Denys Petrukhno, Denis Zabludovscky  – fundași;
  • Anton Cristian Popa, Marius Mărcuș, Lorincz Levente, Aleksandr Neznamov,
    Albert Zagidulin, Igor Fefelov, Denys Petrukhno,  Vitaly Kiricenko,
    Anton Butochnov – atacanți.

După cele două victorii cu Sportul hocheiștii de la CSM sunt pe locul trei în clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori, 25 de puncte, 9 jocuri. Lider în CNS este SC Miercurea Ciuc, 49 de puncte, 18 jocuri, Corona Brașov este pe doi cu 38 de puncte, 15 jocuri, Steaua este pe patru cu 18 puncte, 15 jocuri, ACSH Gheorgheni ocupă locul 5 cu 14 puncte, 12 jocuri, CSHC Marton Aron și Sportul Studențesc ocupă ultimele două locuri fără puncte, după 13 , respectiv 14 jocuri. Pentru CSM Galați, conform FRHG, urmează alte două jocuri pe teren propriu, 30 noiembrie, 1 decembrie, cu cei de la CSHC Marton Aron Sândominic.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal