Juniorii I de la CSM Galați au învins Steaua în dubla de la Galați

69
Echipa de juniori sub 18 de ani de la CSM Galați a câștigat cele două jocuri disputate în finalul săptămânii cu echipa similară de la Steaua Rangers. În primul joc, sâmbătă, gălățenii s-au impus cu scorul 7-3 (1-1, 1-2, 5-0), în timp ce duminică gălățenii s-au impus cu scorul 9-1 (2-1, 5-0, 2-0).
Dragoș Petrică și Remus Gheorghe au fost cei mai buni marcatori ai dublei. Petrică a marcat de cinci ori, iar Gheorghe de trei. De altfel, cei doi se află în rotația echipei de seniori de la CSM Galați.
  • Ionuț Cristian Andrișoi, Bianca Bobu – portari;
  • Macar Bradcenco, Teodor Eșeanu, Florin Claudiu Mladin, Adrian Alexandru Olenici, Robert Andrei Balaban, Daniel Andrei Țăranu – fundași;
  • Robert Andrei Rusu, Remus Gheorghe, Raul Maftei, Victor Florea, Anton Ciobanu, Ilia Petrenco, Eduard Simiz, Andrei Bosna, Andrei Ghetău, Dragoș Petrică – atacanți.
Cu patru victorii din patru jocuri CSM Galați este pe primul loc în clasamentul din Campionatul Național al juniorilor I cu 12 puncte. Pe lângă Steaua juniorii de la CSM Galați au mai învins echipa similară de la CSM Suceava. Pentru CSM Galați urmează cele mai dificle jocuri din sezon, cele cu echipele din Harghita. Prima dată la 1 și 2 decembrie, CSM Galați va juca la Miercurea Ciuc, cu echipa Clubului Sportiv Școlar, urmând ca prima parte a campionatului, turul, să fie încheiată cu jocurile de la Galați contare celor de la CSȘ Gheorgheni, 15 – 16 decembrie.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal