Marina Ghioghiu, Matrix Gym: “E îmbucurător că nu mai există reticență față de sport”

333

Invitată la Lider Sportiv, de pe ProFM Lider FM (92,4 FM sau www.liderfm.ro), Marina Ghiorghiu, instructor de fitness la Matrix Gym, cea mai nouă sală de fitness din Galați, a vorbit despre profesia sa, pe care, conform spuselor sale, o realizează cu plăcere în fiecare zi. Una dintre specializările sale este ora de kangoo jumps.

“La Matrix Gym oferim posibilitatea oamenilor să își aleagă, fie că vin dimineața la ore, fie după amiază. Avem diversitate, nu avem un simplu program impus, gen ai doar de la 18.30, deci doar atunci poți să vii. Deseori sunt întrebată: dar kangoo jumps e pentru toată lumea? Le spun tuturor că da, se adresează tuturor sectoarelor de vârstă, doar dacă ai probleme cu tensiunea, cu coloana, abia ai născut, atunci nu e recomandat. Pun foarte mult accent pe corectitudinea executării exercițiilor, doar așa poate exista progres substanțial. Ora nu mi se adresează mie, ci celor care vin să participe, pentru buna lor stare de spirit“,  a spus Marina Ghiorghiu.

De asemenea, apariția unei noi săli de fitness în oraș a venit ca o necesitate asupra a ceea ce vor oamenii să aibă.

“E îmbucurător că nu mai există reticență față de sport, ne dăm seama că întâi de toate este vorba despre sănătatea noastră și că, deși pare greu la început, și, oarecum, sportul nu este prietenul nostru, constatăm că pe parcurs chiar ne ajută foarte mult, totul depinde de noi, doar că trebuie să pornim“.

Referitor la specificul oamenilor care tind să apeleze la sala de fitness, Marina a observat că există un număr tot mai mare în ceea ce-i privește pe cei supraponderali.

“Din păcate, multe cazuri sunt cele pentru persoane care au kilograme în plus și nu pentru a se defini sau a-și menține tonusul. De multe ori întâlnesc cazuri de persoane care spun că vin la sala de fitness după recomandarea medicului. Ar fi bine ca mersul la sală să vină din plăcere, din propria inițiativă. Atunci se înregistrează progrese mai rapid“.

În ceea ce privește deschiderea celei mai noi săli de fitness din oraș, Marina Ghiorgiu crede cu tărie că Matrix Gym este la un nivel ridicat și că acesta este doar începutul.

“Sala s-a deschis pe 14 mai, atunci am avut inaugurarea, se situează pe două nivele, pentru partea de fitness. Avem și o clasă dedicată orelor, ca și parte de clase, avem ora lui Andrei, ora de slăbit, ora mea e de kangoo jumps, iar din septembrie vom avea zumba.  Sala se adresează tuturor celor dornici de mișcare, indiferent de vârstă“.

Matrix Gym este situată pe strada Oltului nr. 19, în Micro 17, cu program în fiecare zi. De luni până vineri, între orele 07.00 – 22.00, sâmbăta, de la 08.00 la 18.00, iar duminica de la 08.00 la 16.00. Prețul unui abonament pornește de la 70 de lei pe lună.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal