Recital de Centenar! United s-a impus categoric cu Poli Iași în meciul de Centenar

22

Vicecampionii de la United și-au răsplătit suporterii prezenți la ultimul joc de pe teren propriu din acest an cu o victorie spectaculoasă. Gruparea gălățeană s-a impus cu scorul 5-1 în fața celor de la Futsal Poli Iași, într-un joc din etapa a XI-a din Liga I.

United a intrat în avantaj cu scorul 3-0 la pauză, după o primă repriză dominată categoric, dar în care golurile au venit pe final. Scorul  fost deschis de United destul de târziu, minutul 15. A fost nevoie de intrarea antrenorului – jucător Florin Ignat pentru ca echilibrul de pe tabelă să se rupă. Ignat a marcat cu cinci minute înainte de pauză prin intermediul unui șut de la distanță. Reușita lui Ignat a fost dublată imediat, la câteva zeci de secunde, de execuția acrobatică a lui Kailon Borges, golul de 2-0 a fost marcat de jucătorul brazilian din foarfecă, de undeva din lateralul terenului. Scorul pauzei a fost stabilit de celălalt antrenor de pe teren al gălățenilor, Viorel Cojoc, căpitanul și secundul vicecampionilor, a marcat cu un șut de la distanță.

În partea a doua brazilianul Kalion Borges a mai marcat de două ori și a reușit primul hatt-trick de la sosirea în România. Pentru 4-0 Kailon a marcat la trei minute de la reluare, după un schimb de pasa cu conaționalul său Rafinha, iar golul de 5-0 a fost marcat de jucătorul brazilian în minutul 36, după ce a recepționat o pasă ”la întâlnire” de la Nuno Coco. Echipa din Iași, sosită la Galați cu o rotați scurtă, un singur portar, o linie și trei jucători, a închis tabela cu golul de 5-1 marcat în minutul 38 de Toni. În afara celor două reușite ale lui Kailon United a mai irosit alte câteva ocazii importante de a marca, cel mai aproape au fost Lașcu și Petică, ambii au trimis în bară.

United:

  • Ionuț Păduraru – portar;
  • Nuno Coco, Kailon Borges, Octavian Cireș, Rafinha;
  • Constantin Burdujel, Andrian Lașcu, Andrei Crăciun, Viorel Cojoc (căpitan);
  • Ovidiu Tudose, Cosmin Petică, Wellington (rezervă).

Tricouri speciale de Centenar

În jocul cu cei de la Futsal Poli Iași vicecampionii de la United au jucat în trocuri speciale dedicate Centenarului Marii Uniri, tricouri albe cu imprimeuri tradiționale. Altfel, după victoria cu Futsal Poli Iași vicecampionii de la United preiau șefia în Liga I cu 25 de puncte din 11 jocuri, (trei puncte penalizate), două puncte mai mult, dar și un joc în plus față de Autobergamo Deva, singura echipă care poate depăși United după jocurile din etapa a XI-a. Echipa din Deva va juca lui, pe teren propriu cu Bukovina Vicov. Pentru United urmează jocul de pe terenul ultimei clasate CFF Clujana Cluj – Napoca, 9 decembrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal