Remiză cu iz de play-off pentru CSM Galați

41
În premieră pentru acest sezon gruparea gălățeană de rugby CSM Galați a încheiat un joc la egalitate. A doua reprezentație de pe teren propriu din acest sezon a gălățenilor, contra celor de la RC Bârlad s-a încheiat fără învingător, scor 21-21.
Gălățenii au pus primele puncte pe tabelă după aproape un sfert de oră de joc prin intermediul unui eseu marcat de Igor Misin, încercare netransformată. Până la pauză oaspeții au întors rezultatul, prima dată au ratat o lovitură de pedeapsă, după care în finalul primei părți, în urma unei faze lungi în preajma buturilor gălățene RC Bârlad a înscris un eseu, transformat cu care a trecut la conducere, scor 5-7, acesta fiind și scorul primei părți.
Repriza secundă a fost începută de gălățeni în forță cu 13 punte marcate în prima parte. Prima dată Dragoș Giușcă a marcat al doilea eseu al gălățenilor, încercare transformată de Ștefan Pătrașcu (12-7). Pătrașcu a fost în picior în jocul cu cei de la Bârlad, mijlocașul la deschidere de la CSM a pus șase puncte pe tablă prin intermediul a două dropgol – uri (18-7) marcate în premieră pentru acest sezon. Bârladul a revenit încă o dată pe tabelă au marcat o încercare transformată și s-au apropiat la patru lungimi, 18-14. Pătrașcu și-a mai distanțat o dată echipă a transformat o lovitură de pedeapsă, 21-14, dar insuficient pentru a aduce victoria. În finalul meciului Bârladul a mai marcat un eseu, transformat, cu care a egalat la 21. Gălățenii își puteau adjudeca victoria la ultima fază a jocului au culcat balonul, dar pe un adversar, obținut grămadă în cinci metri, dar au comis înainte.
Remiza cu RC Bârlad poate asigura calificarea în play-off a celor de la CSM Galați. În clasament gălățenii au șapte puncte, locul trei, două puncte mai mult decât echipa de pe locul patru, RC Grivița București. Cele două adversare pentru ultimul loc de play-off din Grupa Centru – Sud mai au câte un meci de disputat, CSM Galați va juca pe teren propriu cu CS Năvodari, liderul neînvins al grupei, în timp ce Grivița va juca pe terenul celor de la RC Bârlad.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal