S-au stabilit duelurile din turul secund al Cupei

544

Asociația Județeană de Fotbal Galați a anunțat programul după care se vor disputa jocurile din turul secund al Cupei României. În faza a doua a Cupei vor participa învingătoarele din turul precedent cât și cele două echipe nou promovate din Liga a IV-a.

Campioana de toamnă din Liga a V-a, Avântul Valea Mărului, va juca în turul secund al Cupei pe terenul celor de la Foresta Șendreni, locul 6 în Liga a V-a, Viitorul Umbrărești, locul 4 în clasamentul la zi din Liga a V-a, va primi replica celor de la Voința Cudalbi, echipă nou promovată în Liga a IV-a. Cealaltă nou promovată din primul eșalon județean, Victoria Tecuci, se va deplasa în turul secund al Cupei pe terenul viceliderului din Liga a V-a, Flacăra Pechea, iar în derby-ul geografic al fazei secunde Voința Cișmele, locul opt în Liga a V-a, va juca cu cei de la Mălina Smârdan, locul trei în Liga a V-a, (satul Cișmele este unul din cele trei care compun comuna gălățeană Smârdan).

Jocurile din turul secund al Cupei sunt programate să se dispute duminică, 2 decembrie, începând cu ora 11.00, înaintea ultimei etape din turul Ligii a V-a.

În turul I al Cupei s-au înregistrat rezultatele: Avântul Valea Mărului – Zorile Grivița 10 – 0, Siretul Piscu – Flacăra Pechea 0 – 3, Unirea Hanu Conachi – Viitorul Umbrărești 2 – 6, după prelungiri, Mălina Smârdan – Prutul Vlădești 1 – 0, Voința Cișmele – ACS Lascăr Schela 3 – 0 și Foresta Șendreni – Avântul Matca 5 – 3.
Deținătoarea fazei județene a Cupei României este CSU ”Dunărea de Jos”. În finala de sezonul trecut studenții au învins Zimbrul Slobozia Conachi, scor 3 – 1, după prelungiri, joc disputat pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal