Studenții – a treia victorie stagională cu scorul 8-0

21

După victoria din etapa a XI-a de pe teren propriu cu Muncitorul Ghidigeni, scor 8-0, studenții de la CSU ”Dunărea de Jos” Galați și-au făcut norma de goluri și în etapa a XII-a. Pe terenul celor de la Avântul Drăgănești studenții s-au impus cu scorul 8-0, victoria de la Drăgănești a fost a treia cu scorul 8-0 în acest sezon pentru gruparea studențească după cele cu Muncitorul Ghidigeni și Agrostar Tulucești, etapa a VI-a.

Căpitanul studenților Adrian Grigoraș a marcat șase dintre golurile studenților, cea mai bună performanță din sezon, Alexandru Izvoranu și Ionuț Ciotîrcă au completat lista marcatorilor în jocul de la Drăgănești.  Cu cele șase goluri marcate la Drăgănești studentul Grigoraș a preluat conducerea în clasamentul golgheterilor din Liga a IV-a, 20 de goluri.

Profesorul Cătălin Savu a începutul jocul de la Drăgănești cu formula: Bogdan Olaru – Alexandru Stancu, Octavian Moise, Daniel Morogan, Mădălin Hilohi, Gheorghiță Țuiu, Lucian Ignat, Alexandru Perju, Alexandru Izvoranu, Adrian Grigoraș. Au mai jucat: Iulian Mohorîță, Mădălion Blănaru, Ionuț Florea și Bogdan Popov.

În clasamentul al zi din Liga a IV-a CSU ”Dunărea de Jos” Galați conduce cu 34 de puncte, 12 jocuri, două puncte în plus față de principala urmăritoare, Zimbrul Slobozia Conachi. Turul Ligii a IV-a va fi încheiat de studenți cu jocul de pe teren propriu cu cei de la Unirea Braniștea, duminică, 25 noiembrie, ora 12.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal