Studenții ”iernează” primii în Liga a IV-a după a XII-a victorie stagională

46

Două obiective aveau de îndeplinit studenții în ultimul joc al anului, victoria, care să la asigure prima poziție în clasament la finalul turului, și minimum un gol marcat de Adrian Grigoraș, reușită cu care să încheie turul pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Liga a IV-a.

Pentru primul obiectiv nu au fost prea multe emoții, studenții și-au făcut jocul și în etapa a XIII-a cu cei de la Unirea Braniștea, iar la finalul s-au impus cu scorul 4-1, după un joc dominat de la un capăt la altul de studenții profesorului Cătălin Savu. Adrian Izvoranu a deschis scorul după patru minute de joc, după ce cu câteva secunde înainte fostul jucător al Unirii, Ionuț Ciotîrcă, căpitanul studenților în jocul de duminică, a trimis în bară. Al doilea gol al studenților a fost marcat de Gheorghiță Țuiu, cu trei minute înainte de pauză, după o pasă primită de la marcatorul primului gol Adrian Izvoranu. Între cele două goluri studenții au mai irosit câteva oportunități de a marca, Ignat, Țuiu și Ciotîrcă au semnat cele mai importante ocazii de a marca. Oaspeții au ieșit pe contraatac de câteva ori, apărarea studenților a îndepărtat de fiecare dată pericolul, iar când și fundașii au fost bătuți cel mai bun portar din Liga a IV-a, Bogdan Olaru a intervenit prompt, chiar și din poziție de singur cu adversarul, cum a fost cazul intervenției de la jumătatea reprizei când studenții aveau avantaj minim.

După pauză studenții s-au desprins la 3-0, prin golul marcat de Constantin Chiciuc, ”Moldo” a marcat la două minute după introducerea în teren. Al doilea obiectiv al studenților a fost îndeplinit după mai bine de o oră de joc. Redevenit căpitan al studenților, după ce ”Cioată” a fost schimbat cu Blănaru, ”Grig” a marcat golul de care avea nevoie să fie golgheterul turului Ligii a IV-a în minutul 65. În final, pe fondul relaxării studenților oaspeții au marcat pentru 4-1, prin Iulian Aldea, minutul 74, golul încasat de portarul Olaru a fost primul de pe teren propriu din acest sezon.

Profesorul Cătălin Savu a început ultimul joc al anului cu formula: Olaru – Stancu, Morogan, Perju, Ignat, Hilohi, Florea, Țuiu, Ciotîrcă, Izvoranu, Grigoraș. Au mai jucat: Chiciuc, Cărămidaru, Blănaru și Popov. De partea cealaltă echipa din Braniștea a început meciul cu formula: Pascal – Vlad, Negrea, Marin, Lazăr, Lăutaru, Ghobrigiu, Gheorghiță Fănuț, Gheorghiță Gabriel, Chicioroagă, Aldea. Au mai jucat: Ciontu și Mocănelu.

Studenții termină turul pe primul loc cu 37 de puncte, 12 victorii, o remiză, fără înfrângere, golaveraj 57-3, două puncte mai mult decât echipa de pe locul doi, Zimbrul Slobozia Conachi. Echipa din Braniștea încheie turul pe locul patru cu 23 de puncte, golaveraj 24-25.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal