Studenții s-au dezlănțuit cu Muncitorul Ghidigeni

44
Scăpați din încrâncenarea derby-ului de titlu, cu cei de la Zimbrul Slobozia Conachi, studenții de la CSU ”Dunărea de Jos” s-au dezlănțuit în jocul din etapa a XI-a de pe propriul teren cu cei de la Muncitorul Ghidigeni. La final scorul a fost 8-0, dar după numărul ocaziilor create studenții mai puteau marca încă de cel puțin opt ori.
Studenții și-au făcut meciul ușor și au marcat rapid, în minutul 10, prin căpitanul Adrian Grigoraș. ”Grig” a luat o acțiune pe cont propriu din centrul terenului, a intrat în careu și a tras în stânga portarului pentru 1-0. Peste zece minute studenții și-au dublat avantajul, Alexandru Perju a marcat cu capul din interiorul careului mic, deși era într-un buchet de jucători oaspeți. Un minut mai târziu ”Grig” a marcat din nou, dar reușita căpitanului a fost anulată pe motiv de henț. Alexandru Izvoranu a făcut 3-0 cu o reușită spectaculoasă, șut de la aproape 30 de metri direct în vinclul porții echipei din Ghidigeni, Gheorghiță Țuiu a desprins gruparea studențească la 5-0, șut din interiorul careului, căpitanul Grigoraș a stabilit scorul după prima repriză cu un șut la colțul lung din interiorul careului de 16 metri.
La reluare Alexandru Perju a reușit dubla, șut din marginea careului după o pasă inteligentă primită de la Izvoranu, Dragoș Cărămidaru a urcat proporțiile scorului la 7-0, după o pasă primită de la portarul Bogdan Olaru din interiorul propriului careu, iar scorul final 8-0 a fost stabilit de recent intratul Mădălin Blănaru. Spre deosebire de celelalte vizitatoare ale studenților, Muncitorul Ghidigeni a ieșit din propriul teren de câteva ori, dar fără a pune în pericol poarta excelentului Bogdan Olaru.
După ce au disputat 11 din cele 13 etape ale turului studenții profesorului Cătălin Savu conduc în Liga a IV-a cu 31 de puncte, golaveraj 45-2. În etapa a XII-a studenții vor juca pe terenul celor de la Avântul Drăgănești, urmând ca turul să fie încheiat cu jocul de pe teren propriu cu cei de la Unirea Braniștea.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal