United – campioana turului!

37
În prima ligă de futsal se dispută în aceste zile meciurile din etapa a IX-a, ultima din tur. Vicecampionii de la United au jucat luni la Călărași, pe terenul revelației din acest sezon Dunărea Călărași și au obținut a opta victorie stagională, victorie echivalentă cu prima poziție la finalul turului sezonului regulat din Liga I.
La Călărași United s-a impus cu scorul 5 – 4, după un joc cu mai multe momente de egalitate și răsturnări de scor. Călărașiul a deschis scorul, minutul 9, prin fostul vicecampion cu United Marian Șotîrcă, Cireș a egalat cinci minute mai târziu. În finalul primei reprize, minutul 19, celălalt antrenor  – jucător Florin Ignat, a trecut United pentru prima oară în avantaj. La reluare, gazdele au egalat, în minutul 21, și au trecut în avantaj 3 – 2 în minutul 23. Avantajul nu a rezistat prea mult în dreptul echipei din Călărași, Nuno Coco, în minutul 27 a egalat la trei, Andrian Lașcu, un minut mai târziu a readus United în avantaj, scor 4 – 3. În minutul 33, pentru prima oară în jocul de la Călărași, una dintre echipe s-a distanțat la două lungimi, United a marcat pentru 5 – 3, prin Burdujel. Echipa din Călărași a revenit în joc și s-a apropiat la 5 – 4, în final a jucat cu fly – goalkeeper, dar scorul a rămas favorabil gălățenilor.
Turul sezonului regulat a fost încheiat de United pe locul 1 cu 22 de puncte (trei puncte penalizare), opt victorii, o remiză, fără înfrângere. Gălățenii au două puncte mai mult decât echipa de pe locul doi Autobergamo Deva.  Returul Ligii I va debuta la finalul acestei săptămâni, iar United va juca sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 18.00, pe terenul celor de la Imperial Wet Miercurea Ciuc.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal