United marchează Centenarul la meciul cu Iașiul

36

Vicecampionii ultimelor două ediții din Liga I, United Galați va juca duminică ultimul meci de pe teren propriu din acest an. Echipa lui Florin Ignat va juca, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor Dunărea, cu cei de la Futsal Poli Iași, în etapa a XI-a din Liga I, etapa a II-a din retur. Legat de jocul cu Iașiul, penultimul din acest an, tehnicianul gălățenilor Florin Ignat, a declarat că obiectivul echipei este câștigarea ambelor jocuri.

”Mai avem două meciuri, cu Iaşi acasă şi în deplasare la Cluj. Cu siguranţă vom fi pregătiţi pentru ambele meciuri să jucăm foarte bine, să le câştigăm şi, de ce nu să încheiem anul pe primul loc, pentru că mai sunt meciuri directe între primele cinci echipe”, a spus  tehnicianul gălățean.

Jocul cu ieșenii este abordat de United după prima înfrângere din actuala ediție a Ligii I, 1-4 la Miercurea Ciuc. Florin Ignat a declarat că eșecul din Harghita a fost doar o înfrângere în campionat.

”Din păcate a venit și înfrângerea, dar când se întâmplă lucrurile astea trebuie să fim realiști, adversarii au fost mai buni. Important este că nu a fot un meci decisiv, a fost un meci de campionat. Importante sunt meciurile din play-off, pentru că în ultimii ani nicio echipă care a terminat sezonul regulat pe primul loc nu a câștigat campionatul”, a spus Florin Ignat  

Tricouri speciale de Centenar

În jocul de duminică, cu cei de la Futsal Poli Iași, jucătorii clubului gălățean vor evolua într-un set inedit de tricouri dedicate Centenarului Marii Uniri. Altfel, înaintea jocului cu ieșenii United este pe locul trei în Liga I cu 22 de puncte, din zece jocuri, (trei puncte penalizare), un punct mai puțin decât primele două clasate, Autorbergamo Deva și Informatica Timișoara. Gruparea ieșeană este pe locul 7, din 10, cu 12 puncte, 10 jocuri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal