United U19 își cunoaște adversarii din CN U19

31
Pe lângă cele două echipe cu care activează în ligile de seniori, (Liga I și Liga a II), Clubul Sportiv United Galați va activa și competiția rezervată juniorilor sub 19 ani, pentru al treilea sezon consecutiv. Juniorii de la United au fost repartizați de Comisia de Futsal FRF în seria a II-a, (serii întocmite după criteriul geografic), alături de alte șase echipe: SCM Gloria Buzău, Viitorul Vernești (Buzău), Olimpia Râmnicu Sărat, (Buzău), Luceafărul Buzău, Viitorul Buzău și Dunărea Călărași.
În Campionatul U 19 meciurile se vor disputa după sistemul fiecare cu fiecare, meciuri tur – retur. United va juca primul meci din nou sezon la 14 octombrie, pe terenul celor de la Luceafărul Buzău. Primul meci pe teren propriu în noua ediție de campionat va fi în etapa a III-a, cu cei de la Viitorul Vernești, 4 noiembrie, în etapa a II-a United stă din cauza numărului impar de echipe din serie. În etapa a IV-a, United va juca pe terenul celor de la SCM Gloria Buzău, în etapa a V-a este programat jocul de pe teren propriu cu Viitorul Buzău. Ultima deplasare din tur va fi la Râmnicu Sărat, iar turul va fi încheiat de juniorii gălățeni pe teren propriu cu cei de la Dunărea Călărași.
La finalul jocurilor din serii, în prima fază a campionatului sunt cinci serii de câte șase echipe și o serie de șapte echipe, primele două clasate din cele șase serii vor obține calificarea la turneul final al Campionatului Național U19.
CS United Galați este vicecampioana en-titre în CN U 19, după ce sezonul trecut echipa gălățeană a pierdut finala cu Autobergamo Deva, scor 3-5.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal